Kyllähän on huomattu vuosien varrella, että hoffit (varsinkin nuoret) ovat ahneita! Rokikin söi voipaketin, kenkiä, kaukosäätimiä, kameran, avasi nestesaippuakanisterin kierrekorkin ja söi letut hellan päältä olevalta lautaselta ja piilotti tyhjän lautasen keittiön ison maton alle. Luultiin jo että se on syönyt lautasenkin, kunnes ruokapöydän alta matossa huomattiin kohouma...

Viime yönä n. klo 5.20 herättiin rysähdykseen. Ensimmäiseksi ajattelin että Rino prkl on tiputtanut banaanikulhon lattialle (taas). Rino tuli portaiden alapäässä vastaan ja sätin sen jo siinä. Keittiössä jäin kyllä aivan sanattomaksi! Sähköhella oli "nenällään" lattiallaYllättynyt. Siis Rino oli onnistunut kaatamaan sähköhellan, joka on kaapistojen välissä! Isäntä oli unohtanut eilen laittaa perunamuussi-astian tiskiin ja Rino oli ilmeisesti hypännyt ahneuksissaan uunin kahvaa vasten (meillä on ns. lapsisuoja hellassa, niin koirat ei pääse kääntelemään nuppeja nälissään). Oli nyt sitten säikähtänyt sen verran ettei ollut muusseja ehtinyt syömään. Isäntäkin hipsi alakertaan ja arvaan että kirosi mielessään koiran alimpaan h#####tiin... No taas opittiin uutta ja muistettiin vanhaa. Hellakin pitäisi pultata kiinni ja mitään syötävän näköistäkään ei pidä jättää mihinkään saataville!

Rino ei sentään ole tehnyt suurempaa aineellista tuhoa. Mitä nyt nuorempana koiraporttia järsinyt. Ei kuitenkaan mitään ihmeellisempää irtaimistoa, vaan keskittynyt ruuan varastamiseen. Otto sen sijaan ei ole oikeastaan koskaan syönyt mitään ja varastanut ruokaakin harvoin.... mutta sehän onkin "sairas". Että taas asia mistä voi uusia hoffin omistajia varoittaaSilmänisku.