Maanantaina tuli postissa Rinon Kotkan 2009 Cacib vahvistusHymy. Mukana tuli myös Mustin & Mirrin lahjakortti. Täytyy kai mennä ostamaan se uusi noutokapula nyt sittenSilmänisku.

Samana päivänä sitten Otto & Rino ottivat yhteen pihalla. Aika harvoin nuo tappelevat, mutta välillä räjähtää... Yleensä se tulee jostain mitä molemmat haluaa ja kun toinen rähähtää, niin toinen on heti valmisOtsan rypistys. Olin varma että nyt tulee eläinlääkäri reissu, kun en niitä saanut irti toisistaan! Rino on kuin terrieri, se ei irti päästä. Niinpä kiskoin sen takajaloista irti ja pidin kiinni kunnes tunteet hieman viilenivät ja Otto rauhaa rakastavampana meni sisälle. Otto ontui sen päivän ja pari kulmahampaan reikää löytyi lapojen välistä ja molemmista jaloista. Rinolla on korvat ruvella. No toivottavasti taas muistavat, ettei tarvii tapella!!!

Taaskin laistin tuon treeneihin menon. Kävin eilen hakemassa vihdoin "sikapiikin" ja illalla oli käsi sen verran  kipeä, ettei tarvinnut nostaa tai nukkua sen päällä. Samalla lykkäsivät työterveydestä terveystarkastus ajan. Minä kun välttelen noita kuin ruttoa! No ovat sitten taas vähän aikaa tyytyväisiä ja saan samalla jäykkäkouristuspiikin. Edellinen onkin mennyt viisi vuotta sitten vanhaksiNolostunut.

Tässä taas katselin noita tämän vuoden näyttelyitä... eipä tarvii kovin moneen mennä. Kaikki mielenkiintoiset tuomarit ovat jossain huitsin nevadassa. Kyllä tuommoinen neljän tunnin ajomatka on vähän liikaa! No Kuopioon ehkä lähden, mutta sielläkin tarkoitus yöpyä! Ja ehkä rapakon toiselle puolen johonkin, jos tuomarit nappaa ja töistä saan vapaata... Olisi kiva tietää milloin saisi tuon kesäloman pitää. Varsinkin kun on tuo ekaluokkalainen ja kesällä sitten se on täällä itsekseen ainakin osan aikaa. Ja tietysti päiväkotikin on varmasti heinäkuun kiinni, niin pitää viedä nuorempi toiseen paikkaan hoitoonOtsan rypistys. No pääasia että lomaa on kesällä ja jospa tulisi kaunis ja lämmin kesä! Pitäisi hankkia uudet aurinkolasitkin voimakkuuksilla, niin näkisi ajella paremminCool.