Ensimmäisenä täytyy todeta, että ompas vuodatus tänään hidas tai sitten omassa koneessa on jotainPäättämätön.

Oltiin siis ihan ohjatuissa jälkitreeneissä pitkästä aikaa. Osasin paikallekin ( ei ole tullut käytyä useampaan vuoteen siellä), pienen harha-ajon jälkeen... Ja minun tuurilla tietystikin satoi... tai siis tihutti taas vettä. Vaikka olinhan varustautunut kumpparein ja sadetakilla, niin kun on aika hiostava ilma, niin melkein oli sisältä yhtä märkä kuin ulkoaYllättynyt.  Tein sitten itse taas jäljen metsään. Janalta kävi takajäljellä, kulmat otti kaiken kaikkiaan hyvin. Kepeistä jäi yksi, jonka luona kyllä kovasti pyöri, mutta ei sitten sattunut kai kohdalle. Tai sitten seisoin päällä tms.Viaton.  Kommentit oli; jälkivarma, nostaa kepit hyvin, vauhtia riittää. Annoinkin sen jäljestää ihan omaan tahtiin, enkä paljoa viitsinyt jarrutella. Eilen tein sille motivointijäljen ihan omalle nurmikolle, josta osan olin aiemmin päivällä ajanut ruohonleikkurilla. Vähän se pyöri siinä alussa, mutta ekan kepin jälkeen se lamppu syttyiHymy. Keppejä oli seitsemän ja yhtä piti vähän haetuttaa. Tulipa kokeiltua tuotakin, kun en jaksanut metsään lähteä paarmojen ruuaksi. Kuulin muuten treeneissä, että hirvikärpäsetkin on heränneet. Voi yök! Ja tuolla treenipaikalle oli kyy (poikanen). Toinen yök!

Rino on jatkanut tätä omaruokintaa. Lauantaina oli saanut iltaruuan vähän myöhemmin ja oltiin saunassa. Sieltä tullessa totesin, että poitsu oli vetäissyt melkein rasiallisen luumuja kivineen, 1/3 rasian mansikoita kantoineen ja banaanit jälkkäriksi. Banaanit se on jo oppinut "kuorimaan", eli kuoret löytyy matolta. Mutta ei sen maha ollut moksiskaan tuosta satsistaYllättynyt. Ihan uskomaton....

Tänään tuli Terviksen nrot. Kuvittelisin että tänä vuonna mustat on ekana, koska Rinon nro on 19 ja ennen junnuja on 1 kehässä 17 pikkupentua. Eli Rino on junnuissa tokana kehässä. Toivottavasti sitten kultaiset on tokana, niin ei olisi kaikki taas yhtä aikaa. Tarkoitus on ottaa kamera mukaan ja yrittää vähän kuvatakin jossain välissä tuttuja koiruuksia. Mukaamme lähtee myös Tuulan merkkarinarttu Fea, joka on avoimessa luokassa.

Eli Terviksellä törmäillään. Nykikää hihasta jos en huomaa... vähän kun olen välillä sokea!!!