Eilen oli Kouvolan seudun seurakoirayhdistyksen järjestämät joulukarkelot hallillamme Käpälämäessä. Kyseisessä seurassa siis Rinon kanssa käymme tokotreeneissä ja joskus harvoin näyttelytreeneissä. Nämä taisivat olla kolmannet joulukarkelot ja kaikissa olemme olleet koko perheen voimin.

Ohjelmassa oli erilaisia kilpailuja ja glögiä ja torttuja & pipareita jouluiseen tunnelmaansmiley. Tänä vuonna ei loistettu Rinon kanssa missään kisassa... Makkaransyönnissä sijoituttiin viime vuonna. Tänä vuonna ei malttanut syödä kaikkia ja se meni siis siinä. "Etsi emäntä" kisassa emäntä meni istumaan agilityaidoista tehdyn "labyrintin" sisään ja koiran piti tulla kutsusta sinne ja yhdessä pikana takaisin. Rinohan oli sitä mieltä että voin moikata emäntää aidan ylikinblush. Meille lohkesi lohdutuspalkinto "Missä se oli ja minne se meni":

Eli tuollainen matkatoilettilaukku (seuraavalle ulkomaan näyttelyreissulle!) ja ansaitusti tonttuhattulaugh.
Myöskään amatööreiden putkikisa ei ollut meidän heiniä. Rino katsoi putken toisessa päässä että tonneko mun pitää itteni tunkea??? No läpi päästiin kuitenkin....

Isäntä sai tarkkuusheitosta kuudennen sijan, eli "Rähmäkäpälä"smiley. Minä en sijoittunut. Nina oli lasten 8-14v tarkkuusheitossa 4. ja Sara alle 8v. 2. Lisäksi Sara oli piirrustuskisan 2. omassa sarjassaan ja Nina voitti oman sarjansa. Aihe taisi olla koirani joulu. Tässä Ninan voittotyö:

Lisäksi isäntä sai päivän herkullisimman palkinnon arvaamalla oikein kohvehtien määrän purkissaenlightened.
Tässä koko saalis mitä kotiin Käpälämäestä saatiin:

Kiitos järjestäjille ja palkintojen lahjoittajille. Hauskaa oliyes. Rino teki tuttavuutta ihanan sinisilmäisen bluemerle australianpaimenkoira pennun kanssa. Oli kuulemma joku isompi koira ed. viikolla sitä kurittanut ja tarvi nyt positiivisia kokemuksia isoista koirista. Rino ainakin tykkäs. Pentu ei ollut ihan niin innostunut....

Lisäksi käytiin tietysti eilen hautausmaalla laittamassa kynttilät. Lisäksi osallistuttiin Pilkanmaan lyhtykulkueeseen. Eli oli oikein ulkoilupäivä eilen. Tosin joulukarkelot oli kyllä katon alla, mutta ei sielläkään ilman ulkovaatteita tarkene.

Kaikki vähäiset lumetkin taas suli pois ja vettä tuli päälleangry. Saisi pitää pikkupakkasta niin ei kaikki olisi niin kamalan kuraista ja märkää. Koira ja auto kaipaisi kunnon pesua, mutta heti ovat ihan yhtä kuraisia.... Yök! Pakkasia ja vähän lunta toivotaan tänne, kiitossmiley.