Lomaviikko on jo puolessa välissä. Mitään erikoista ei ole tullut touhuiltua... Joka päivä tietysti vähintään yhden koiran kanssa lenkkeilty (isäntä sitten sen toisen kanssa) ja nautittu syyssäästä. Eilen lähdin Rinon kanssa illalla n. klo 19.30 metsään lenkille. Siellä sitten vastaan tuli laho kanto, joka oli hajotettu aivan tikuiksi. Tuli heti sellainen ontto olo sydämen alle, josko täällä vaikka karhu olisiYllättynyt. Pimenevässä metsässä ja puhelinkin kotona... No ei tässä kyllä ole karhuja ollut liikenteessä, toivottavasti vaan joku tikka käynyt asialla....

Tiistaina vihdoin sain itseni raahattua tokotreeneihinkin. Ei olla käytykään sitten kesätauonNolostunut. Aloittelevien ryhmässä näkyi yksi merkkarihoffikin olevanHymy. Ja sitten näin ensimmäistä kertaa Stabyhoundin treeneissä! Harmi kun en ehtinyt juttelemaan... olisin voinut vähän kysellä rodustaNauru. No Rino oli taas kuin pillin imaissut. Piti piipata jokaiselle, varsinkin nartuilleOtsan rypistys. Löytyi ne korvatkin sieltä, vaikka välillä vähän teki tiukkaa. Ihan oli tyytyväinen koiraan, varsinkin kun emäntä on ollut ihan retuperällä treenaamisen suhteenNolostunut. Pitäisi tästä kai mennä pitämään pihalle pientä treenisessiota... Tänään olisi taas jälkitreenit. Toivottavasti ei sataisi kaatamalla taas iltasella.

Meillä on karvanheittokin yhä meneillään. Joka toinen päivä saa imuroida, kun villakoirat juoksee pitkin lattioita. Voiskohan jo alkaa kasvattamaan sitä karvaa talvea varten??? Otto varsinkin... tai joutuu kohta neulomaan sille villapaidanNauru.

Nyt pitäisi pähkäillä mentäisiinkö kuitenkin lauantaina Messariin vai mentäiskö muille maille vierahille puuttuvan cacibin metsästykseen??? Siinä sitä miettimistä kerrakseen!!! Tässä nyt odotellaan Hämeenlinnan ryhmiksen ja sitten Lahti Kv:n aikatauluja ja hoffimääriä. Varmaan molemmissa on kohtuullisen paljon koiria tulossa...

Loma jatkuu nyt sitten kotihommien parissa; imurointia, ikkunoiden pesua, verhojen vaihtoa, koirien harjaamista ja hoitotoimenpiteitä. Vaatehuone pitäisi raivata japiha siivota. Huomenna sitten vähän shoppailua, tutustumista taas uuteen lemmikkieläinkaupaan (kahdessa edellisessäkin vielä käymättä) ja uusi sänky pitäisi käydä ostamassaHymy. Ja sitten kaiken välissä luen tuossa Cesar Millanin Laumanjohtajaa.