Pitkän viikonlopun kunniaksi nyt sitten kuvia vihdoin. Perjantaiksi luvattiin Valio-myrskyä. Kyllähän se illalla ja yöllä tuuli, mutta tällä kertaa ei onneksi mitään tuhoja meilläpäin tullut. Olinkin perjantai-illan ihan koirien kanssa keskenään kotona. Lapset oli mummolassa ja isäntä saunaillassa, joten meillä oli laatuaikaa sohvan nurkassa :). Tuo myrskyinen sää sopi muutenkin olotiloihini. Mutta mikä ei tapa se vahvistaa. Nyt on taas monesta asiasta fiksumpi ja voi alkaa katsella muita haasteita sillä silmällä...

DSC_0018.jpg

DSC_0015.jpg

Lauantaina tulikin sitten tehtyä pihahommia. Loput kesäkukat sai kyytiä pakkasten alta ja lyhtyjä vähän pihalle niiden tilalle. Kesäkalusteet kun joku vielä roudaisi suojaan ja grilli tarvitsee laittaa talviteloille. Sen lisäksi alkoi ikkunanpesu rumba ja vähän syksyisempiä verhoja tilalle. Ja jos joku ihmettelee niin minä vaihdan verhot jouluksi, talveksi/kevääksi, kesäksi ja syksyksi. Samoin matot ja jopa kännykän taustakuvan :).

Sunnuntaina likkkojen kanssa mentiin Veturiin shoppailemaan vähän talvisempia juttuja ja kyllähän sieltä tarttuikin ihan riittävästi mukaan. Lisäksi käytiin leffassa katsomassa In Your Mind piirretty. Oli tuollainen kahden nessun leffa. Ja juu, minä itken piirretyissäkin!

Maanantaina sitten kauppareissu ja pitkä lenkki sekä pientä askartelua Oton ruusukkeiden kera. Eli siis laitoin ne syviin kehyksiin. Nyt seuraavaksi odottaa Rokin ruusukkeet samaa kohtaloa. Täytyy vaan vähän tarvikkeita saada lisää ja niitä varten onkin varattu kaksi kehystä kun niitä on vähän enempi. Nykyisten koirien ruusukkeet saanee olla seinällä mutta edesmenneiden kehystän. Paitsi kaikkein isoimmat.

Tänä aamuna oli sitten vihdoin oikein oikeasti pakkasta. Eli se tarkoitti sitä että Murun kanssa mentiin jo aamupäivällä metsään! Välihousutkin oli ihan tarpeen kun vielä tuuli aika navakasti. Mutta ei ollut yhtään hirvikärpästä!!! Jee!!!! Paikassa mihin ei aurinko ollut paistanut, oli mustikatkin ihan kohmeessa. Sitten niitä kuvia joita iltapäivällä napsin pihassa.

DSC_0108.jpg

Rino vaanii....

DSC_0057.jpg

Personal trainer vauhdissa;

DSC_0054.jpg

Pihavahti;

DSC_0073.jpg

Akkujen lataus auringossa;

DSC_0040.jpg

DSC_0110.jpg

Hassu hörökorva ;)

DSC_0061.jpg

Poseerausta;

DSC_0071.jpg

Etpäs saa kiinni;

DSC_0053.jpg

Hyvää yötä;

DSC_0112.jpg