Alkulomahan menikin ihan kivoissa syyssäissä, nyt sitten vähän kosteampaa ;).

Nyt on wc:n, eteisten ja vaatehuoneiden katot lakattu ja eteisen yläosaan tuleva tapetti ostettu. Alaosaan olisi tarkoitus laittaa laminaattia pystyyn liimaamalla, mutta en vielä ole löytänyt mieleistäni ja tarpeeksi edullista. Nyt kun on tapetti ja laatta tiedossa, niin on sitten vähän vähemmän vaihtoehtoja. Pitäisiköhän mennä Lahteen vähän kiertelemään. Sieltä löytyy noita "rautakauppoja" vähän enempi kuin täältä tulevasta "Suur-Kouvolasta".

Tiistaina käytiin Rinon kanssa tokoilemassa ja treenit meni mielestäni ihan kohtuullisesti. Pitäisi saada kyllä tuohon seuraamiseen vähän lisää "tekemisen meininkiä". Varsinkin kotona tuntuu että kävelyttäisi lehmää jossain siellä takavasemmalla... Lyhyitä, tehokkaita ja iloisia treenejä kai pitäisi tehdä?

Tänään sitten käytiin ensimmäisissä sisänäyttelytreeneissä. Hmm... Tekee hyvää tuollainen sisätreeni ja "tiivis" tunnelma. No meni se ihan kohtuullisesti ja yksilöesiintyminen varsinkin. Tuo ryhmässä juoksua pitää treenata!

Nyt täytynee mennä sohvalle katsomaan Idolseja. Isäntä meni Otto-reppanan kanssa lenkille. Se on taas jotenkin alamaissa... Liekö syysmasennus, rakastunut vai jotain muuta... Mitään ulkoista oiretta ei ole, mutta hieman omissa oloissaan viihtyy ja nukkuu. Katellaan sitä nyt. Roki sen sijaan jo jyrsii puruluitakin. Eli hammaskipu kai poissa :). Rino sen sijaan on alkanut piilotella puruluita milloin minnekin koloon ;) Pahan päivän varalle kai???

P.S. Löysinkin Rinolle puolikuristavan Hurtan heijastinpannan Mustista & Mirristä alesta. Maksoi vaan 5,40. Ostin sitten heijastinvaljaatkin, jotka oli vähän kalliimmat... mut oli niiiiiiiin hienot!!!