Eilen sitten ensimmäistä kertaa mentiin Murun kanssa Kouvolan seurakoirayhdistyksen näyttelytreeneihin. Me ehditään käydä kaksi kertaa treeneissä ennen kesätaukoa joten kaikki otettava irti :).

Muru haukkui kaikki jo kun takaluukun autosta avasin. Ihan varmuuden vuoksi. Mutta nakeilla on kumma vaikutus. Hiljeni varsin nopeasti. Ja kun häneen yritti tehdä tuttavuutta kääpiöpinseri, niin Murulla oli häntä koipien välissä. Oli se niin "iso" ja pelottava. No kyllä sen jälkeen taas lamppu syttyi ja olisi kovastikin tutustunut toisiin jos olisi saanut. Niin mehän taas mentiin treeneihin ajatuksella lahjattomat treenaa. Eli kyllähän Muru tietää "seiso"-käskyn ja seisoo sekunnin. Hihnassa juoksemista (tai kulkemista) ei ole hirveästi treenattu. Harjoitusmäärään nähden meillähän meni tosi hyvin. Muru seisoi tosi kauniisti (nakkia mussuttaen). Hampaat katsottiin moneen kertaan ja kopeloitiin läpi ainakin kolme kertaa. Juuri tämän takia treeneissä käydään, että ; A) nähdään toisia koiria B) vieraat kopeloi koiraa C) hampaita saa katsoa myös ne vieraat. Hampaiden katsonnassa huomattiin että eka kulmuri oli eilen tipahtanut. Jippii!!!! Juokseminen nyt oli osittain pomppimista, eli sitä täytyy alkaa treenaamaan oikeasiti ennen Tervistä. Että muutama tassu koskettaa edes maata :)

Kyllä oli Muru väsynyt kotiin tullessa. Tätä siis täytyy harrastaa lisää! Tänään on sitten vuorossa tokotreenit. Katsotaan miten ne menee???

P.S. Tervista kannatetaan molempien koirien voimin tänä vuonna (ja nimenomaan kannatetaan....)