Pieni tovi vierähätänyt sitten viime kirjoituksen.... Pakkasten aikaan ei paljon harrasteltu. Vähän hiihdelty ja lenkkeilty, mutta pääosin isäntä on hoitanut lenkityksen kävellen tai lumikenkäillen iltapäivän lämpimimpään aikaanCool. Eli kun pakkasta on ollut alle -20C. Onneksi nyt näyttäisi olevan pahimmat pakkaset ohi (kop kop), kun alkaa talvilomaHymy. Teinkin tuossa 8 pvän työputken ennen lomaa, joista 5 pvää oli harjoittelemassa taas pankin puolella. Saa nähdä miten tulee sujumaan jatkossa sekin homma. 

Perjantaina isäntä laittoi viestiä, että koululaiselle noussut kuumeOtsan rypistys. Eli kunnon koululainen sairastaa viikonloppuisin ja lomilla, kuten kunnon työntekijätkin tekee! Onneksi näyttäisi olevan nyt ok ja lähtee huomenna leirille pariksi päiväksi. No ennen kuin tässä lomailemaan pääsi, oli ohjelmassa kaksi päivää 6-vuotissynttäreiden juhlintaa. Ensin lauantaina kaverisynttärit, jossa sananmukaisesti valjastin Rinon hommiin yhdeksi ohjelmanumeroksiNauru. Tässä mennään ja käännytään tuolla metsän reunassa takaisin päin;

1298833946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä tullaan takaisin päin;

1298833993_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä itsellä oli hieman hiki, kun tuon lenkin käveli viisi kertaa edestakaisin! Yllättävän nätisti tuo vieraiden muksujenkin vetäminen sujui. Vaikka Rino välillä meinasi kääntyä katsomaan, että mikäs mulla nyt on taas kyydissä??? Siitä en sitten tiedä oliko muksuilla kivaa vai tosi tylsää??? Itse on vaan tosi huono/laiska keksimään ohjelmaa ja viihdyttämään vieraita muksuja. Joten tulipa talvi ja koira hyödynnettyä tässä asiassaSilmänisku. Tässä vielä sankari itse näyttää mallia mäenlaskusta;

1298834098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sunnuntai on sitten mennyt mummojen ja kummien kahvittelussa. Ja sitten tuli vielä kakkua sulateltua pienen hiihtolenkin turvin, toki koiran kanssaSilmänisku. Nyt voi sitten aloittaa varsinaisen lomailun, joka menee ihan kotosalla. Varsinkin kun tuolla sankarille nousi sitten illalla kuumeOtsan rypistys. Pitää vaan toivoa ettei tarvitse itse sairastaa näin lomalla. Varsinkin kun on luvattu tosi inhimilliset ulkoilukelitkinCool.

Pitäisi laittaa ilmot lähipäivinä menemään Lahden ja Tampereen näyttelyihin. Alkaa jo ihan kaipaamaan taas näyttelyihin, kun ei Pietarin jälkeen ole tullut missään käytyä. Tosin voi olla että koirakin käyttäytyy juuri sillä tavoin sitten kehässä!!!

Kovasti olen surffaillut netissä katsellen pentulistoja. Olisi ihan kiinnostava/kaunis pentue täällä kotomaassa, Ruotsissa ja Saksassa myös odotettavissa. Mutta yritän kaataa kylmää vettä tässä kovasti niskaan. EI EI EI! Haaveissa olisi näyttelytasoinen, tasapainoinen, terve blondi narttu. Mutta kaksi hoffia riittää tällä hetkellä, eikä Ottoa rääkkäämään viitsi pentua ottaa. Rino sen sijaan nauttisi leikkikaveristaHymy. Mutta tuo uros/narttu yhdistelmä on aina hieman haastava samassa taloudessa... Tietty Rinolla ei ole tällä hetkellä jalostusarvoa (ellei joskus uusintakuvaus muuta tulosta), mutta ei nyt kuitenkaan vielä haluaisi leikkauttaakaan. Eli joskus sitten hamassa tulevaisuudessa haaveet muuttuvat ehkä todeksiNauru.

HYVÄÄ HIIHTOLOMAA JA NAUTTIKAA ULKOILUKELEISTÄ!!!