Tulipa sitten tehtyä sunnuntaiajelu Järvenpäähän ja takaisin. Parkkipaikan sai onneksi ihan läheltä ja jonottamatta, vaikka olikin peloteltu jonoilla ja parkkipaikkojen riittävyydellä. Sitten kehää odoteltiin kolmisen tuntia... Tuomari oli tiukka ja perusteellinen. Meillä ei odotuksia ollut, kun se serti saatiin jo ja jos olisin muistanut perua tämän (tuomarimuutos), niin olisin perunutkin. Mutta on ollut tässä kaikenlaista muuta mielessä... Onneksi on kuitenkin tuo kesäloma alkamassa viikon päästäNauru. Yrittäisi keskittyä puutarhahommiin, matonpesuun ja koirien kanssa touhuiluun, ehkä vähän remppahommiinkin joutuu... Ja yrittäisi vähän nollata pääkoppaa!

Niin takaisin Järvenpäähän. Junnu-uroksista Maijun Hemi sai ainoana erin. Nuorten luokan uros sai erin. Avoimessa meitä oli kolme. Blondi uros sai erin, meille eh2 (vaaleat silmät ja korkea häntä)  ja merkkarille eh3. Vetskuista toinen sai eh:n ja toinen erin. Narttuja en katsonutkaan, kun alkoi satamaan, niin pakkasin kamat ja koiran autoon ja nokka kohti kotia!

Nyt pidetäänkin kotimaan näyttelyissä varmaan taukoa elokuuhun asti. jolloin suuntana Kuopio. Sitä ennen kesälomareissu Liettuaan tiedossa.

Rinon arvostelu löytyy reunasta.