Käytiin viikko sitten ihailemassa Monzahovan viisiviikkoisia H-pentuja. Näitä on kokonaista 12 kappaletta eli vipinää riitti. Olivat aivan ihquja ja tosi tasainen pentue. Taas olisi toivonut sitä kristallipalloa lähitulevaisuuteen ;)

20190822_184437.jpg20190822_182000.jpg20190822_175443.jpg20190822_193341.jpg20190822_181737.jpg20190822_180353.jpg20190822_175401.jpg

Sunnuntaina käytiin likkojen kanssa Tykkimäessä työpaikan huvipäivässä. Yhdessäkään laitteessa en tänä vuonna käynyt. Pari kierrosta minigolfia ja kassillinen tavaraa :). Siitä vielä sitten vapaaehtoisena illaksi töihin kun ei vapaaehtoisia oikein ollut tarjoutunut ja osa vielä lomaili.

Tämä viikko on ollut harvinaisen lämmin tähän vuoden aikaan. Tosin vähän kostean oloinen varsinkin alkuviikosta. Lämmintä ja kosteaa. Tuossa on iltaisin kun Murua käyttänyt pihalla, saanut ihailla tähtitaivasta ja kuitenkin ulkona on ihan lämmintä vielä :o. Kohta lähdetään vapaapäivää viettämään pitemmän lenkin muodossa. Murulla juuri tärpit joten nyt ulkoillaan varmuuden vuoksi hihnassa. Rino paastoaa, no eilen suostui vähän uunilohta syömään ;)

Ja juoksuihin se pettymys liittyykin. Murun juoksut ehtivät juuri loppua ennen Haminan kisoja jonne olimme joukkuekisaan myös ilmoitttautuneet. Ja koska Murulla jo ikää reilu kuusi vuotta ja meillä on leikkaamaton uros kotona niin tasan tiedän miten nämä juoksut menee, missä mennään ja miten narttuni käyttäytyy. No tietty ilmoitin treeneihin että ollaan juoksutauolla ennen kisoja. Niin eikös yksi mielensäpahoittaja alkanut viestitellä että ettehän te nyt voi osallistua ja urokset häiriintyy juoksujen jälkeisistä hajuista ja eihän se narttukaan osaa keskittyä yms. Meillä kyllä juoksujen vikalla viikolla ei enää narttu haaveile yhtään vaan jo lähes vaatii tekemistä. Jokainen koira kun on erilainen.  Oli sitten nostattanut myrskyn vesilasissa yhdistyksessä ja valittanut asiasta. No minä sitten peruutin meidän osallistumisen koska tämä mielensäpahoittajahan olisi taatusti syyttänyt meitä jos hänen uroksensa suoritus ei onnistuisikaan ja tehnyt numeron myös kilpailupaikalla. Ilmoitin että emme osallistu. Etsiköön itse joukkuueesseen korvaavan. Sitten ihmetteli että miten nyt tuohon ratkaisuun päädyit? Ihan oikeasti osaa jotkut olla kaksinaamaisia! Vakavasti harkitsen jatkanko harrastamista enää ensi vuonna tuolla vai jatkanko treenejä yksityisesti ja välilä maksullisen kouluttajan treeneissä? Ja minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Toivon että tämä tulee käymään toteen :D. No meillä on koepaikka kolmen viikon päähän, mutta nyt ei meidän tavoite saada mestiksistä koulutustunnusta toteudu ;(. Mutta jos kuitenkin tänä vuonna vielä toteutuisi? Myöskään jos jatkan treenejä yhdistyksessä, niin en tule ilmoittamaan poissaolojen syytä. Muutoinhan tämä ihminen ei olisi tiennyt edes asiasta. Jo työvuorot aiheuttaa meille poissaoloja. Tämä koiramaailma osaa olla melko julma ja kyyninen. Ei kun kohti uusia pettymyksiä..... Me lähdetään nauttimaan auringosta :)