Juu tiedetään että on taas ollut blogin pitäjä vähän laiska! Isäntä oli siis reilu viikko sitten polvioperaatiossa ja minä olen sen jälkeen ollut lähinnä töissä, lenkillä tai nukkumassa. Seisomatyön lisäksi kun lenkittää kaksi koiraa (erikseen), niin tietää jaloillaan olleensa! Muutaman kerran olen ottanut molemmat koirat ja ollaan oikaistu tuosta Iitin tien varteen hihnalenkille, kun siellä 99% varmuudella ei tule muita koiria vastaan. Meidän koirat kun painaa yhteensä n. 20 kg enemmän kuin minä, niin veisivät minut mennessään... Metsässä olisi tosi kiva käydä lenkillä ja koirat tykkäisi vaan siellä on hirvikärpäsiä aivan järkyttävissä määrin!!! Käveltiin tuossa yhtä mökkitietä ehkä kaksi kilometriä max. ja minusta löytyi 15 hirvikärpästä ja koirasta yksi. Nyt en kyllä metsään mene ennen kuin tulee pakkaset :(.

Viime viikolla vihdoin päästiin aksatreeneihinkin viiden viikon tauon jälkeen (reissu & juoksut). Oli kyllä kivaa ja Murukin kai tykkäsi kun päästiin melkein koko rata ihan muutamalla mokalla. Tosin ratakin oli "helppo" mutta esteitä oli kyllä ihan tarpeeksi ja kontakteina puomi ja A-este joissa muistutukseksi jouduttiin makkara-alustaa käyttämään. Mutta oikein olin tyytyväinen. On meillä ollut paljon huonompiakin treenejä ollut. Muru tosin oli aivan puhki.

Laitetaas sitten niitä kuvia...

Ensin syksyisiä maisemia;

DSC_0010.jpg

DSC_0056.jpg

Ehdittiin juuri tehdä lisää aitaa pihan ympäri ennen isännän leikkausta. Nyt on 75% aidattu ja loput ehkä joskus. Jostain kun vielä saisi ajoportit tuohon tielle. Että jos joku on myymässä kivan oloisia metalliportteja niin saa vinkata ;)

DSC_0065.jpg

Isäntä kun nukkuu alakerrassa niin koira ottaa mallia;

DSC_0062.jpg

Pitäiskö tää laittaa portin pieleen? Olisko katu-uskottava???

DSC_0014.jpg

Erilaisia vapaita poseerauksia ja pönötyksiä sun muita:

DSC_0052.jpgDSC_0069.jpgDSC_0059.jpgDSC_0072.jpgDSC_0086.jpgDSC_0095.jpgDSC_0087.jpgDSC_0099.jpgDSC_0089.jpgDSC_0109.jpg

Lentävä hovawart;

DSC_0102.jpgDSC_0117.jpgDSC_0100.jpg