No ei ehkä tulvillaan, enemmänkin saisi tulla ilomielin! Tytöt peuhasi pari tuntia kevyesti pihalla ja Rino on ottanut lumikylpyjä. Itse kaivoin heti kameran esiin ja yritin saada vähän jouluisia kuvia. Niitä sitten ehkä joulutoivotuksissa nähdään Silmänisku.

Rino aloitti myös isänpäivänä tuon ulkoruokailun. Olin vienyt linnuille sellaisessa metalliverkkoputkessa talipalloja puuhun. Ihmettelin minne Rino häippäsi ja löysin sen sitten popsimasta maasta niitä talipallojaHuuto. Oli siis puusta hakenut koko systeemin ja saanut pallot ulos... Koira sai hieman huutia ja nyt on sitten niin korkealla, että joudun kiipeämään puuhun kunnolla, kun sitä täytän. No karvankasvatus saa vauhtia pienestä rasvalisästä! Tosin sitten kun tultiin isänpäiväkaffeilta kotiin, odotti melkoinen hajupommi oven takana. Onneksi oli tehty kylppäriin "vahinko", eikä mihinkään matoille!

Tänään vihdoin pääsin tokotreeneihinkin. Aina on ollut töitä, kutsut, kokousta yms. joten nämä oli nyt meidän kauden ekat sisätreenit. Ja sen kyllä huomasi. Harjoituspaikassa on keinonurmimatto ja sieltä varmaan löytyy kivoja hajuja. Varsinkin kun alkeisryhmä treenaa ennen meitä. Jatkuvasti sai olla nostamassa kuonoa maasta... Kivaa oli treenata ja pitäisi selvästi kotona treenata enempi. Huomasi taas että sitä varmuutta noihin asentoihin pitää alkaa vaatimaan enempi ja palkata vähempi. Lisäksi vireen ylläpito vaatii kekseliäisyyttä. Saatiin ihan uusi juttukin eli takapalkka! Rino kun on eka "tokoilukoirani", niin tulee ihan uusia juttujaKieli ulkona. Eikun pitää yrittää keksiä aikaa treenata. Onneksi tiedossa vapaa viikonloppuHymy. Seuraava virallinen vapaa viikonloppu onkin sitten messariviikonloppu!

Nyt poistun vähän hieromaan taas koiraa!