ettei perässä pysy. Johtuneeko päivien lyhentymisestä vai työstressistä vai mistä, mutta tuntuu että aika vaan lentää ohi ja mitään mainittavaa ei ehdi tehdä. Tosin kun töissä on usein vapaapäivät ripoteltu sinne tänne (ei peräkkäin), niin vapaapäivä menee yleensä kotihommissa taloa raivaten. Vaikka onhan tuo isäntäkin yhä vaan päivät pitkät kotona saikulla, mutta tuo siivoaminen ja paikkojen siistinä pitäminen ei näytä kuuluvan vahvimpiin puoliin... Sentään jo lenkittää Rinon että saan käydä nollaamassa päätä Murun kanssa lenkeillä. Nyt kun oli noita yöpakkasiakin niin ollaan taas voitu mennä metsälenkeillekin :). Likoilla alkoi juuri syysloma mutta itse paahdan töissä. Sitten olisi vapaa viikonloppu edessä mutta pitäisi kai Ninalle pitää nimpparit ja sunnuntaina olisi keppitreenejä Murulle.

Aksassa ollaan tietysti käyty. Mulla on kyllä hirveen taitava koira joka tekee parhaansa jos vaan minä en mokaa. Ja minähän mokaan! Muru joutuu tekemään triplasti töitä kun harjoitellaan jotain ohjaamisjuttuja. Tai sitten unohdan radan, tai muuten vaan mokaan :). Viimeksi oli ansa radalla; puomin vieressä oli avoin putken suu. Minähän olin satavarma että Muru menee puomille ilman mitään ongelmia, koska rakastaa sitä ja putkia ei niinkään. No arvaatte varmaan mitä kävi? Muru meni kahdesti putkeen :o. Lisäksi Murulle opetettiin irtoamista niin että se hyppää yli ja kiertää esteen kun minä juoksen jo seuraavalle. Hyvä että koirakin oppii uutta. Lisäksi oli takaaleikkaus, mutta onneksi se oli A-esteelle jonne Muru irtosi hyvin. Kyllä aksa on hauskaa ja siinä saa nollattua työkuviot tehokkaasti. Se ratsastus olisi myös, mutta kun ei ole aikaa eikä rahaa, eikä lottovoitosta ole tietoakaan....

Nyt yritän jo vähän suunnitella ensi vuoden näytelmiä. Murun kanssa pitäisi saada yksi cacib ihan mistä vaan. Pietari houkuttaisi suuresti, samoin maaliskuinen Riika. Lisäksi Virosta pitäisi saada yksi serti. Rinon kanssa sitten maaliskuun jälkeen siirrytään vetskukehiin jos ei mitään tapahdu. Murulle lisäksi olisi tilattava se lonkkakuvaus. Ensi viikolla voisi yrittään muistaa soittaa ell:lle ja tilata ajan :)