Otolle on selvästi vaikuttanut lääkeannoksen pudotus. Poitsu on selvästi pirteämpi ja valppaampi. Ja ruokahalu on kasvanut! Katellaan sitten myöhemmin verikokeessa, olisko kilppariarvot vihdoin kohdallaan? Vakuutukset on kyllä nyt varmasti jo Otolla paukkuneet yli tältä vuodelta, kun ei viime reissun korvauspäätöstä ole vielä tullut. Eli toivottavasti senkin takia saataisiin Otto kuntoon ja jatkettaisiin ensi vuonna... Onhan tuo elimistöllekin rankkaa. Otto on syönyt neljä eri pituista (väh. 10 pvää) kuuria antibiootteja ja kilppariarvojen sahaus edestakaisin...

Rino tiputti tänään kaikki kulmurinsa. Yksi jäi minulle käteen! Rino on neljäs oma koiramme ja ensimmäisen kerran näin irronneen hampaan. Tämänkin kyllä heitin roskiin. Ei nyt niin ihana ollut kuitenkaan! Otto varmasti tykkää, kun kamu on hetken ilman "raateluhampaitaan". Joutuu parka roikkumaan Otossa etuhampaillaan. Vaikka tosi nopeasti nuo hampaat kasvaa, kun on noita seurannut. Pitäisi kaivaa kai hammaskaavio ja katsoa alkaisko kaikki olla tulleet?

Nyt olisi kaksi päivää vapaata ja seuraava vapaa viikon päästä sitten. Silloin on Ninan 6-vuotissynttärit ja niitä pitäisi kai alkaa vähän suunnittelemaan. Lisäksi pitäisi käydä ostamassa Ninalle eskarireppu. Ei meidän aikana vaan reppua eskarissa tarvittu, eikä kyllä eskariakaan ollut kuin kerran viikossa seurakunnan kerhon yhteydessä! Ja ihan normaaleja meistäkin on kai tullut???

Nyt lähden nukkumaan. Lapset ja koirat ei ymmärrä vapaapäivien päälle, vaan herättävät aina yhtä aikaisin :(.