Eilen Rino näytti vielä tältä rypsipeltopyrähdyksen jälkeen:

Niinpä illalla käytiin lenkin jälkeen vielä "puolipesussa". Lenkkikin tehtiin iltakymmeneltä ja pesu sen jälkeen. Kello olikin puolenyön yli ennen kuin pääsin nukkumaan:

Oma auto kun on telakalla, niin "joutui"ottamaan isännän ilmastoidun auton. Tosin siinäkin palaa joku merkkivalo, mutta päästiin perille ja takaisin. Sää oli aamusta lähtien lämmin, jopa kuuma. Kun sain auton pakattua, niin oli jo hiki. Lammilla sitten olikin todella lämmin! Auton mittari näytti lähtiessämme kotiin +32C ja se oli sentään varjossa! Lammin ryhmis pidetään urheilukentällä jonka vieressä on järvi. Kehät ovat nurmella. Olen joskun kauan sitten ollut samassa paikassa Oton kanssa näyttelyssä ja tykkään paikasta. Nytkin sain auton ihan viereen ystävällisen parkkimiehen opastuksella. Omat kamat kun oli rahdattu, niin autoin Oton kasvattajaa Tuulaa teltan pystytyksessä yms. Saatiin sitten olla varjossa Tuulan teltan kulmalla. Hoffeja oli ilmoitettu 11. Luetteloa minulla ei ole joten en nimiä pysty suuremmin sanomaan. Junnu-uros "Pilke" Skywatch's Moonbeam?) sai EH:n, nuorten luokan uros oli poissa. Avoimessa oli kolme urosta. Amix ??? sai Eri:n ja SA:n, Damirazin Boropeukalo sai H:n??? ja Mauno (Stelmo's He-Man) Eh:n. Rino sai Eri:n Sa:lla, kun sain sen ensin ulos häkistä. Rinolla oli kevythäkki ja kun sen otin ennen kehää ulos ja harjasin, niin se painui sen jälkeen takaisin häkkiin. Vaikka ovi oli auki se pysyi siellä! No ymmärrettävästi sillä oli kuuma kun itselläkin hiki virtasi ja ihan ilman turkkia! Rinolla sentään on aika hyvä turkki, vaikka onkin karvan heitto menossa. Ennen omaa vuoroa siis kiskoin sen ulos häkistä! Tässä kuva hänen omasta häkistä:

Paras uros kehässä Rino sitten "heräsi" että kaveri juoksee mun edellä ja kiskoi kuin pieni... korjaan iso eläin. Se siitä sitten ja paras uros 2...

Nartuista tuomari (joka muuten oli Harto Stockmari) tuomari tykkäsi huomattavasti enemmän. Nuorten luokan molemmat nartut sai Eri:n ja voittaja Sa:n. Taisi olla Pirrelina ???, kakkonen siis Tuulan Nera (Skywatch's Moonlight Magic). Avoimessa Huvimetsän Carmeela? Eri2 ja Fea (Skywatch's Just For You) ERi1 ja Sa. Veteraaneissa Tuulan Sara (Skywatch's Darling) Eri1 Sa Rop-veteraani ja lopulta myös paras narttu ja ROP. Fea PN2 ja Pirrelina koira PN3 ja serti. Kävin Fean kanssa pyörähtämässä tuossa paras narttu kehässä. Tässä vielä Rop ja Vsp:

Sitten minä keräsin kimpsuni ja kampsuni ja käytin Rinon viilentymässä järvessä ennen lähtöä. Matkalla soittekin kotiiin, niin täällä oli satanut kaatamalla (13ml) ja ukkostanut. Ja minä muutaman sadepisaran matkalla tapasin, mutta sateeseen en törmännyt. Eikä sen jälkeen kun kotiuduin, niin ole satanutkaan... Kesäloma nääs. Kotimatkalla vielä koukkasin hakemassa uuden kamerani (Nikon D3100). Lähitulevaisuudessa siis tulette näkemään varmasti harjoituskuvia....