Tänään sitten olin Rinon kanssa Haminassa näyttelyssä. Olin tällä kertaa laittanut kerrankin tarpeeksi vaatetta. Piti ottaa oikein takki pois, kun istuin auringossa kehän laidallaCool. Rino herätti siellä taas hilpeyttä makaaamalla oikosenaan kaikki jalat suorina, olemalla selällään, istumalla rinteessä, piippailemalla muille yms. Ja yritti viedä pienen poitsun lapasia, kun tulivat Rinoa katsomaan... Rinosta kun on tosi kivaa viedä meidän likoilta lapaset tai pipo ja juosta karkuun! Siinä sitten katselin kehää hoffien alkamista odotellessa. Tuomari (Roberto Schill, Romania) ei ollut mikään "eri-automaatti". Monesti luokassa vain yksi, jos sekään sai erin. Pääasiallinen väri oli punainen. Itsellä ei ollut luetteloa, joten hoffeista ei muuta tietoa, kuin että niitä on 18 kpl. Junnu-uroksia oli 3. Merkkari, Rino ja blondi. Blondi tuntui vähän ottavan säihkeitä Rinosta. Kaikki meistä sai erin! Eli piti junnuista. Meille tuomari sanoi, että pitäisi olla tummemmat silmät (tiedän...). Siinä sitten juostiin pari kiekkaa ja tuomari kätteli merkkarin meidän edestä, sitten blondin meidän takaa ja siinä kohtaa oikeasti mietin, että jäätiin sitten kolmanneksiOtsan rypistys. Sitten tuomari tuli kättelemään meidät ja näytti ykköstä!!! Varmaan tuijotin suu auki tuomaria tyhmänäNolostunut. Eli junnuluokan voitto.

Tuntui tykkäävän yleensäkin uroksista ja suurin osa sai erin. Niinpä koiria oli paras uros kehässä kai 8? Voittaja oli avoimen luokan blondi uros, joka sai myös sertin. Rino oli hienosti kakkonen ja varaserti. Oli muuten pienin näkemäni varaserti ruusukeSilmänisku. Katseltiin sitten hoffit loppuun. Skywatch's Darling "Sara" oli hienosti pn1, vsp ja rop-vet. Tuomari tykkäsi blondeistaSilmänisku, kun rop ja vsp oli blondeja.

Ensi viikonloppuna sitten Hkiin ja sitten kolme viikkoa Kotkaan, jossa muuten 17 hoffia. Aikataulut on jo netissä... tosi nopeaa toimintaa!

Huomenna ekat ohjatut jälkiharkat... siitä katastrofista sitten lisää myöhemminNolostunut.

P.S. Tänään laitettu punkkipannat... saa nähdä toimiiko meidän koiruuksilla? Samalla ostin pari kyypakkaukset. Toisen autoon jälkireppuun ja toinen vyölaukussa lenkkejä varten. Ja muuten eilen kukkui käki ensi kertaa iltasella, kun ripustin pyykkiä (saatiin vihdoin se kone huollosta ja nyt pyykkäämistä riittää).