Keskiviikkona päästiin taas pienen tauon jälkeen tokotreeneihin. Olin päivän töissä, hain Saran päiväkodista, tulin kotiin ja laskin koirat ulos. Sitten viemään Nina ratsastustunnille ja sieltä taas kotiin. Ehdin puolisen tuntia olla kotona ja sitten treeneihin. Eli Rino ei siis ollut edes käynyt lenkillä koko päivänä... Ehkä juuri siksi tai muuten yleisen treenauksen puutteesta se esitti oikein mallikasta seuraamista! Olin muuten oikein tyytyväinen Rinon edesottamuksiin, paitsi hypyn jälkeen jäi etsimään nameja vaikka oli alustalta nakkinsa syönyt! Kotona ei sitä tee, mutta kai luuli että treenihallissa niitä on kylvetty pitkin poikin!

Sunnuntaina olisi sitten se motivointiseminaari (tosin ohjelmaa ei ole vielä tullut!). Katellaan jos saadaan jotain vinkkejä koiran herättelyyn.

Nettiin oli ilmestynyt Messarin näyttelyiden aikataulut. Lauantaina on 57 hoffia ja sunnuntaina 58. Me ollaan menossa vain sunnuntaina ja aivan kannatuksen vuoksi! Viime vuonna ei käyty, niin ajattelin tänä vuonna mennä katselemaan ja samalla se omakin koira hakee sen H:n ja EH:n. Sen parempaa ei olla ikinä Messarista saatu. Meitä ei arvosteta vuoden tärkeimmissä näyttelyissä; erkkarissa eikä Terviksellä ;). Tosin tuolla karvanlähdöllä ei ole aihettakaan... Ostin Agrimarketista Jahti & Vahti öljyä ruuan sekaan. Katotaan jos alkais turkkia tänä talvena joskus kasvattamaankin....