Nyt ollaan nautittu vaan lumesta ja pakkasesta. Kumpaakaan ei välttämättä tarvitse kovin paljoa enempää. Potkukelkkailua on ahkerasti jatkettu ja muutkin koiranmistajat kulmilla ovat löytäneet saman harrastuksen. Kohta tuossa meidän hiljaisella kylätiellä on ruuhkaa.

Treeneihin ei vieläkään olla päästy, kun keskiviikkona oli iltavuoro. Tosin pakkasetkin on sitä luokkaa että pakkasrajat alkaa paukkua...

Nyt sitten taas lisää kuvia. Tiistaina oli vapaapäivä ja paistoi aurinko. Niinpä lenkin ja lumitöiden jälkeen järkkäri mukaan pihalle ja räpsimään:

Hoffihan on siitä kiitollinen kuvattava että koskaan et tiedä mitä sieltä kamerasta löytyy. Kuten tässä on muutamia humoristisia kuvia ja välillä ihan kauniitakin kuvia tuosta mustasta karvarontista.

 

On taas myös todistettu että vanha koira oppii uusia temppuja. Rino kun ei siis leiki ja sen vireen nostattaminen on siis hieman haasteellista. Niin meille on muutamakin kouluttaja ehdottanut koiran käskystä haukuttamista. Eipä vaan sellaista ole koskaan meidän koirille opetettu... Mutta nyt on! Rino siis haukkuu käskystä, kunhan palkka (ruokakuppi) on kohdallaan. Missään yleisillä paikoilla ei ole tätä vielä testattu kun on niin uusi juttu. Mutta tullaan sitäkin testailemaan tässä vielä. Kunhan nyt ensin päästään sinne treeneihin asti. Jonka esteenä on muuten myös auton jäätyneet ovet/takaluukku. Useampana päivänä olen pujotellut autoon repsikan oven kautta. Päiväkodin pihalla täytyy ujuttautua autoon niin ettei kovin moni ole todistamassa. Ja päivänä eräänä sain takapaksin auki ja laitoin ostokset sinne. Arvatkaa teinkö kotona töitä että sain ne pois sieltä.  Entäs jos pääsen treeneihin ja en saa koiraa autosta purkamatta koiraverkkoa ja turvaistuimia ensin pois autosta.... Tosin en kyllä ymmärrä ihmisiä joilla ON farmariauto ja ISO koira istuu silti taka- tai jopa etupenkillä!!! Hei haloo??? Näitä jaksan aina ihmetellä hiljaa mielessäni tuolla liikenteessä.