Tänään oli vapaapäivä ja sen kunniaksi siivosin kukkapenkit ja riehuin trimmerin kanssa. Nyt on käsi niin kipeä, että kirjoittaminenkin sattuuPäättämätön. Pitäisi nurmikkokin taas ajaa, mutta nyt ei pysty! Pitäisi myös saada matonpesu inspiraatio. Harmi vaan että kaupunki vei mattolaiturin ja joutuu lähtemään muutaman kilometrin kauemmas...

Tiistaina olisi ollut meidän jälkitreenit, mutta sattui tyttöjen kevätjuhlat samaan iltaan. Nina sai eskaritodistuksen ja huomisen retken jälkeen eskari on ohi. Likat ovat päivähoidossa vielä kesäkuun ja sitten alkaa heillä loma. Ja isännällä virallinen kesäloma (on yhä lomautettunaOtsan rypistys). Itsellä loma alkaa samalla viikolla kuin koulu.

Olen tuossa yrittänyt katella kesän näyttelyitä, mutta taitaa tulla vähän hiljaisempaa... Kun ei nyt ihan kaikille kannata edes mennä. Tai sitten kiinnostavammat ovat toisella puolella Suomea. Muutama on vähän kysymysmerkkejä lähteäkö kokeilemaan...

Nuo pupujussit ovat taas "heränneet". Joka päivä tulee bongattua vähintään yksi. Tänään sitten Rino otti pienen alkulämmittelyn ennen lenkkiä, kun veti pupun perässä pitkin peltoa. Pupu pääsi metsään ja Rino hukkasi sen. Oli kyllä sitten lenkin jälkeen aika kypsää poikaaKieli ulkona. Mutta silti se hoffimaiseen tapaan osallistui tuohon minun "puutarhan hoitokohtaukseen". Vahti kukkapenkkien vieressä ja kulki trimmerin perässä. Ei taida olla kaikkein heikkohermoisimpia tyyppejä, kun kulkee trimmerin ja ruohonleikkurin perässä???

Ajoin vielä jäljen tuossa ennen iltaruokaa. Ihan lyhyt suora heinikossa, jossa kaksi keppiä. Ja ilmaisi molemmat kepitHymy. Jee! Tänään olisi ollut näyttelytreenitkin, mutta laiskotti emäntää... ja onhan tuo käyttäytynyt ihan ok näyttelyissä. Jos tokoon yrittäisi muutaman kerran päästä ennen kesätaukoa ja saisi kesän aikana tuon jäljen kuntoon!

Lämpöistä viikonloppua toivotellenCool