Sunnuntaina oli pk-kentällä talkoilemassa voittajaluokan jälkikisoissa. Koirat olivat aamusta olleet jäljillä ja esineruudessa ja n. klo 13 saapuivat kentälle tottistelemaan. Itse olin henkilöryhmässä, eli aitiopaikalla. Kyllä siinä oma rima hieman madaltui kun katseli voittajaluokan tottelevaisuuksia... No tietysti maastot oli alla ja koirat varmaan jo väsyneitä, mutta silti melkein jokaisella meni vähintään yksi liike puutteelliseksi. Parhaan tottiksen esitti mali, jolla ehdottomasti parhaat seuraamiset mm. Siitä ja bordercolliesta tuli tässä kisassa käyttövaliot ja lisäksi tuli ainakin kaksi koulutustunnusta. Toinen dalmikselle joka sai ensimmäisenä rotuisenaan tuloksen voittajaluokassa. Muita rotuja kisassa oli labbis, sakemanni ja belkkari. Hauskaa oli ja naama kärähti ihan kivasti.

Kotiin päästyäni kävin uittamassa Rinoa Kymijoessa ja tein vielä illemmalla kaksi ihan lyhyttä jälkeä, joiden lopussa oli iltaruoka! Vähän intoa hommaan...

Tänään otin RInon aamulla mukaan ja lähdettiin käymään aamulla samaisella pk-kentällä. Ei olla tänä vuonna vielä käyty lainkaan ja ajattelin vähän treenata ilman häiriöitä ruohokentällä. Hajuja olisi kyllä riittänyt ihan riittämiin, mutta löytyi ne korvatkin. Otettiin vähän seuraamista, hyppyä, kokeiltiin A-estettä ensimmäistä kertaa ja opeteltiin vähän eteenmenoa. Loppuun pitkä luoksetulo. Kentältä kun pitää aina jäädä se hyvä fiilis. Tätä me tuolla kisoissakin yritettiin sisäistää. Kentällä ja kisoissa pitäisi aina olla toooosi iloisella mielellä, niin koirallakin on kivaa. Helpommin sanottu kuin tehty. Jotain onnellisuuspilleriä kaivattaisiin....

Siitä sitten suunnattiin kaupungille lenkille. Rino käyttäytyi yllättävänkin kauniisti. Ainoastaan jotkut "vihreämmät" paikat aiheutti jarruttelua.

Kotona sitten ajettiin nurmikko ja Rino tietysti osallistui asiaan. Joko se kävelee perässä tai makailee siinä mistä pitäisi leikata se nurmi! Viimeisillä neliöillä alkoikin satamaan, joten sopiva ajoitus. Sitten onkin tänään satanut, paistanut, ukkostanut pariin kertaan, jne. Tälläistä se Suomen kesä on!