Aamulla lähdin pienessä vesisateessa ajelemaan kohti Tervakoskea. Tihuttelu loppui tuossa Kausalan kohdalla ja Tervakoskella paistoikin jo aurinkoCool. Olin sen verran ajoissa, että auton sain hyvin parkkiin ja häkin kehän laidalle. Itsellä ei ollut kovin kummoisia odotuksia tästä tuomarista, mutta jossain mielenhäiriössä tuli sinnekin ilmoitettua! Ja odotukset täyttyi... napsahti eka HNolostunut. Mitä tuomarin ruattista selvää sain, tykkäsi kovasti tyypistä, mutta tuo korkea häntä ja olisi pitänyt liikkua paremmin. Tällä tuomarilla on aina koko skaala käytössä. Tuli jopa yksi T ja hylsykin. Me oltiin sitten se urosten kiintiöHKieli ulkona. No tästä ei (toivottavasti) voi suunnata kuin ylöspäinSilmänisku. Katotaan miten sitten Porvoossa menee. Ja sitten alkaakin messariin kestävä näyttelytauko. Haetaan sitten PMV:sta toinen H tälle vuodelle! Rino on mielestäni vähän kasvattunut rungon pituutta, että ehkä senkin takia ei sitten liikkunut tuomarin mieleisesti. Etsii vielä itseään... koira siis!

Eilen mentiin vanhemmilleni ja kun päästiin pihaan... pihaan luikertelin myös KYY! Onneksi äitini oli ottanut juuri heidän koiransa sisälle. Oli oikein kunnon iso kyy, joka kyllä kohtasi matkansa pään lapioon. Nyt sitten tuossa lenkillä näin jonkun ässämutkalla tienvieressä ja nappasin Rinon hihnalla keskelle tietä salamana. No se olikin jo valmiiksi kuollut... mutta nyt on vähän hermoheikko noiden käärmeiden takia.

Ja bongasin vihdoin ne ekat kanttarellit. Tosin niitä oli vaan kaksi, että jätin metsään kasvamaan... Ja nyt pitää mennä paistamaan perheelle lettujaKieli ulkona.