Blogia ei ole haudattu, vaikka en yksinkertaisesti ole ehtinyt tänne päivitellä mitään :(. Yhdistelmä; kokoaikainen epäsäännöllinen vuorotyö ja opiskelu on vienyt tehokkaasti kaiken ajan. Kun on tehnyt koulutehtäviä koneella, niin ei vaan ole ollut intoa enää kirjoitella blogia tms. Ja toki sitä vähäistä vapaa-aikaa on yrittänyt viettää näiden karvaisten kavereidenkin kanssa :). 

Porvoon näyttelyyn ei tosiaan menty, koska Muru oli aivan karvaton. No sen jälkeen ei edes näyttelyitä ole ollut. Kiitos taas koronan. Rozan kanssa odotettiin että tulee ikää tarpeeksi ja rokotukset kuntoon, että päästään seuran arkitottikseen. No ehdittiin käydä kaksi vai kolme kertaa, kun taas koronarajoitukset iski ja kaikki koulutukset aloitti aikaisen joulutauon :(. Että yritä tässä nyt sitten harrastaa tai sosiaalistaa pentukoiraa... 

Murun kanssa taas harrastaminen oli tauolla saikun ja juoksujen takia. Juoksuja odottelin jo syyskuulle, mutta venytti ihan lokakuun lopulle ne. En sittten uskaltanut mihinkään kisoihinkaan ilmoittaa ennen sitä. Lisäksi Murulle oli varattu leikkausaika 6.10. jotta poistetaan pieni patti silmäluomesta, joka hankasi silmää. Samana aamuna soittivat kaupungin eläinlääkäriltä, että joutuvat siirtämään kun eläinlääkäri joutui lähtemään tilakäynnille. Toinen yritys oli sitten halloweenina jolloin vihdoin saatiin leikattua patti pois ja siitä sitten saikkua. Tikkejä jouoduttiin pitämään reilu kaksi viikkoa koska aikaisemmin ei saatu tikkien poistoa. Muru ei tykännyt yhtään kaulurista ja ensimmäisinä päivinä ei suostunut tekemään tarpeitaan kauluri päässä. Hienosti antoi tikkien olla, joten kauluria pidettiin lähinnä öisin ja jos jäivät kaksi kotiin. Portti toki on välissä, jos jäävät kotiin. Samalla sitten meni ne juoksutkin. Ennen näitä Muru ja Roza leikki tosi kivasti, mutta kun eivät saaneet leikkiä saikun aikana, niin nyt ei oikein yhteistä säveltä leikeissä ole löytynyt. Tai lähinnä Muru on sitä mieltä, että häntä ei leikitä. Mutta sitten jos yrität tehdä jotain Rozan kanssa, niin hän on kyllä siinä välissä. Samoin Roza, jos yrität Murun kanssa tehdä jotain...

Murun sain ilmoitettua rallykisoihinkin Lahteen, jotka olisivat olleet itse asiassa tänään. Mutta kiitos taas koronatilanteen, ne peruttiin. Samoin maaliskuussa piti olla messarin näyttelyt. Nekin peruttiin. Jos tilanne paranisi, niin voisi sitten lähtä Liettuan voittajanäyttelyihin, mutta vähän luulen että nekin perutaan. Tai että Suomesta ei ole asiaa lähteä. Olisi tosi kiva päästä näyttelyihin... No eipä ne saikut tuohon loppuneet. Tasan kuukausi edellisen leikkauksen jälkeen löysin Murulta nisäkasvaimen. On sellainen viinirypäleen kokoinen ja löytyi juoksujen jälkeen. Eläinlääkärikin totesi että olisipa löytynyt samalla kun silmä leikattiin. Tammikuun alussa on sitten seuraava leikkausaika. Sterilisaatiota en samaan ottanut vaikka sekin olisi mahdollista. Mutta tuossa iässä sillä ei enää ole vaikutusta nisäkasvainten esiintyvyyteen eikä vakuutus korvaa sitä. 

Sara oli tuossa TET-jaksolla Prismalla pari viikkoa ja viihtyi viihdeosastolla todella hyvin. Nina kirjoitti syksyllä kolme ainetta kohtuullisin tuloksin. Lukion lisäksi on tehnyt silloin tällöin myös Prismalla päivittäistavaraosastolla vuoroja. Eli muutaman viikon ajan meidän perheestä oli 3/4 samassa paikassa töissä :). Ninan soppari ikävä kyllä loppuu ainakin hetkeksi vuoden lopussa. Ninan Seat lähes lahjoitettiin pois ja tilalle hankittiin Peugeot 407. Se on toistaiseksi pysynyt kasassa, eikä ole syttynyt tuleen :D. Auto on minun nimissä, mutta en ole sitä hirveästi nähnyt. Nina muutti virallisesti poikakaverinsa kanssa yhteen tuossa joulukuun alusta ja asuvat Utissa. Niin se aika kuluu ja lapset pääsevät tekemään omat virheensä ;)

Opiskeluista vielä sen verran, että tänään sain loput tehtävät ja tentit palautettua. Muutama pieni opiskelujuttu vielä kuunneltavana, mutta ei mitään tehtävää enää. Nyt voi sitten keskittyä kaupan alan joulukiireisiin. Sitten kun niistä alkaa selvitä, niin taas alkaa opiskelurutistus. Syksyn kursseista olen vasta kahdesta saanut arvosanat, mutta ne on menneet paremmin kuin mitä syksyllä kuvittelin. Katsotaan miten loput on menneet, kun tulee arvosanat. Kaikki kuitenkin pitäisi olla mennyt läpi ja se onkin ollut tavoite :D. Toki kun on täydellisyyyteen tavoittelija, niin ottaa aina päähän jos arvosana jää pisteen päähän tms. Mutta päätin kun aloitin että kunhan menee läpi, niin en ala uusimaan. Keväällä on tulossa mm. talousmatikkaa :o. OMG! Siinä voi olla haastetta kerrakseen.

Katselin noita kuvia edellisestä päivityksestä, ja Roza on siinä niin vauvakoira vielä. Nyt on tuollainen takakorkea pitkäkoipi ja nytkin makaa tuossa selän takana jalat seinällä :D. Laitan seuraaviin postauksiin paaaaaljon kuvia ja yritän "joululomalla" muutaman kerran päivitellä blogia. Huomenna ohjelmassa joulupipareiden leivontaa. 

Hauskaa joulun odotusta koronasta huolimatta <3