Joulu meni hyvin rauhallisesti ihan kotosalla. Aatto oli minullakin vapaa (armahdettiin tällaista pienten lasten äitiä). Joulukuusi laitettiin jo aaton aattona ja on muuten yhä pystyssä! Rinokaan ei ole ollut kummemmin kuusesta kiinnostunut. Yhden lankatontun yritti sieltä popsia. Aattona oli ohjelmassa tietysti joulupuuro, haudoilla käynti, kahvittelu vanhemmillani ja joulusauna. Pukkikin siinä sitten kipaisi salaa saunan aikaan ;). Syötiin siinä sitten pakolliset (lasten mielestä) jouluruuat ennen pakettien avaamista. Ilmeisesti meillä oli oltu melko kilttejä pakettien määrästä päätellen =). Tänä vuonna oli lahjat oikein onnistuneita ja suklaatakin tuli kerrankin melkein liian vähän ;). Koiratkin saivat omat pakettinsa. Rino on kyllä jo suolistanut kaikki lelut. On expertti räjäyttämään pumpulit noista pihalle! Niitä sitten on imuroitu joka päivä. Oli kyllä ihanaa käydä lenkkeilemässä ihan valoisan aikaan ja varsinkin kun oli pakkasta ja aurinkokin tuossa on käväissyt taivaanrannassa. Nythän sitten päivä pikkuhiljaa pidentyy....

Lauantaina sitten heti klo 7 töihin. Olikin aika vauhdikas päivä. Kaikki asiakkaat päättivät juuri sinä päivänä vaihtaa kaikki lahjat, lotota, lunastaa kaikki arpavoitot ja palauttaa pullot. Ei kyllä ehtinyt kelloa vilkaista siinä hulinassa. Tänään sitten vapaa ja sitten kolme päivää töitä. Sitten onkin jo uusi vuosi! Ehdin ehkä nähdä Kuusankosken viimeisen ilotulituksen töistä tullessani, jos pitävät tarpeeksi pitkät puheet! Tilaisuus alkaa klo 18 puheilla ja itse pääsen töistä vasta aikaisintaan klo 18.15. Juha menee ainaskin tyttöjen kanssa katsomaan ilotulituksen, olisihan se kiva itsekin nähdä ;). Vaikka kyllähän tuo pauke tuntui jo alkavan heti eilen. Ja me sentään asutaan täällä sivistyksen ulkopuolella. Millaistahan se on asutusalueilla? Varsinkin jos on paukkuarka koira :(. Itse pidän koirat kyllä pahimman paukkeen ajan sisällä, vaikkei muut kun Roki pelkää. Sille tullut jostain syystä vanhemmiten ukkosen ja rakettien pelko. Tosin kun tuo kuulo on huonontunut, niin ei niin paljon enää stressaa.

Sähköpostissa tuli Kajaanin reissun "faktat". Taidetaan reissata aika tasokkaassa ja sekalaisessa (holskua, skyeta, bulldoggia, laikaa, affea, griffonia??? yms.) seurassa. 9 ihmistä ja 14 koiraa. Koiramäärät oli jo netissä. Hoffeja on 15 kpl.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!