Kello herätti taas samaan aikaan ja samat aamutoimet, paitsi että nyt kannettiin kaikki kamat takaisin bussiin ja luovutettiin huoneet. Sää oli huomattavasti kirkkaampi, vaikka kyllä muutama tippa taas tuli vettä matkalla näyttelypaikalle. Sitten taas leiri pystyyn ja numerolappua metsästämään.

Tosin että jos uudestaan tulen joskus, niin kannattaa häkki ostaa sieltä. On sen verran halvemmat kuin Suomessa! Normaalien koiratavaroiden lisäksi oli myynnissä myös koiranpentujaYllättynyt. Oli pinserin, beaglen,  chihun ja aussin pentuja. Tässä ne minun silmääni ehdottomasti söpöimmät (ei siis että tuollaista pentukauppaa kannattaisin...)

Ja näillä oli kaikilla siniset silmätPusu.

Tänään meillä oli kehä jo vähän aikaisemmin klo 11.18. Ja tämä tuomari oli ihan ajoissaSilmänisku. Tuomarina meillä oli tänään Aramis Joey Lim Australiasta. En tiedä montako hoffia on mahtanut ennen arvostella, vaikka all rouder tuomari varmasti olikin... Me tietysti kehään ensimmäisenä. Tuomari pyysi näyttämään hampaat ja kopeloi sitten koiran. Edestakaisin liikkeet ja ympäri. Taas arvosteltiin ja sitten näytti odottamaan kehän laidalle. Vuorossa oli valiot. Siinä odotellessa katselin sitä puolalaista urosta ja minusta takakorkeuden lisäksi oli kinnerahdas. Ei välttämättä pärjäisi niin hyvin Suomessa... Tänään kuitenkin voitti Haksun ja voitti sitten meidätkin tietysti cacib kisassaja tuli Liettuan valioksi (en tiedä tuliko myös C.I.E, kun en tiedä milloin saanut ekan cacibinsa?) Sitten Haksu tuli meitä vastaan varacacib kisassa, joka me voitettiinYllättynyt. No eipä tuo varacacib tässä kohtaa hirveästi lämmitä, kun mitä ilmeisimmin ei meille tule vahvistumaanItku. Kuitenkin joutuu nyt sitten kai vuoden päästä tulla yrittämään sitä yhtä sertiä valioitumista varten... Eijan Onni oli rop veteraani ja D. Fantasia sai myös erin ja serin ja cacibin tullen myös valioksi. Rop oli tämä puolalainen, mutta ei sitten enää ryhmässä näkynyt eli lähtivät kotia kohti. Tässä kyseinen koira Iron Chatka Zielarki;

 

 

Siinä sitten seurailtiin loput "leiriläistemme" kehät. Kaksi koirista oli roppeja ja punainen irlanninsetteri Baloo oli myös RYP1Hymy. Upeaa! Bussistamme löytyi myös kaksi muuta ryhmävoittajaa ja näistä saluki oli myös BIS3. Wau! Näitä sitten yritin siinä vähän kuvailla. Sen jälkeen kamat bussiin vauhdilla ja lähdettiin ajelemaan. Ja tietysti alkoi taas satamaan. Pieni koiran pissatus tauko ja taas jatkettiin. Matkalla katseltiin Avatar, kun jolain oli leffa mukana. itse istuin niin, että juuri vielä sain teksteistä selvää. Siinä meni mukavasti reilu tunti!

Sitten pidettiin vähän pitempiä taukoja pari. Viimeinen tauko oli ennen puolta yötä ja siinä sitten saikin kävellä, ennen kuin Rino suostui isommat asiansa tekemään. Pitkitti varmaan, että sai olla kauemmin ulkonaSilmänisku.  Sitten jatkettiin ajoa ja bussi hiljeni nukkumaan...

Loppuun Rinon poseeraus: