jee ja tästä se päivä vaan pitenee....

Lunta vielä vaan riittää ja parhaat jalkineet tuolla lenkeillä on kumisaappaat. Piti käydä ostamassa uudet kun vanhat (eikä oikeesti edes vanhat) alkoi vuotamaan. Toivottavasti nää kestää vähän pitempään! Kohta on vaihdettava vaaleat matotkin taas johonkon ruskeisiin niin ei tuo kohta alkava rapa/kura/hiekka niin näkyisi!

Päädyin tuossa että ei lähdetä Tanskaan vielä toukokuussa vaan ehkä syyskuussa täsmäiskuna. Rahatilanne ei ole paras mahdollinen ja majoitus olisi pitänyt varata jo paljon aikaisemmin. Rahatilannetta ei auta se että eilen hajosi tiskikone. No ikää oli 16 vuotta mutta olisi voinut vielä hetken kestää. Autokin pitäisi huoltaa ja kesärenkaat ostaa... Lisäksi isännällä ensi tiistaina 50 vee synttärit, niin piti keksiä jotain lahjaakin ;)

Näyttelyihin olen ilmoittanut Murun Tampereelle toiseksi päiväksi, sitten ilmoitan Haminaan ja ehkä Hämeenlinnan ryhmikseen. Sitten ei tietoa mitä seuraavaksi. Kehikseksi olen lupautunut huhtikuun lopulla Korialle ja pääsiäisenä varalle Imatralle.

Ja sitten se kamalin juttu: ilmoitin meidät Murun kanssa OIKEISIIN rallytokokisoihin :o. Voi paniikki! Toivotaan että eka kerta on kamalin! Ja vielä ihan vieraaseen halliin ilman häiriötreenejä alla. Lisäksi Muru on juoksujen jäljiltä vähän perässä vedettävä malli... Eli todella tarvii tsemppausta radalla ja itse tulen olemaan jäykkä p***a :D. Nyt sitten reilu viikko aikaa kerrata kylttejä ja lukea ehkä kerran en säännötkin läpi... Mitä minä olen mennyt tekemään????