Eilen kävin tekemässä Rinolle lyhyen jäljen ihan tuohon lähimetsään. Oli jana (otti ihan kohtuullisesti), 5 keppiä (yksi jäi, kahta piti etsityttää, kaksi nosti ok) ja kaksi kulmaa & kaarre (meni ok). Ei vaan itse kauaa kiinnosta tuo metsässä seisoskelu, kun noita vihaisia ötököitä riittääHuuto.

Aamulenkillä Rino sai taas oikein kuningasidean; lähti pellolla pääskysen perään! Pääskysethän on tunnetusti tosi "huonoja" lentäjiäSilmänisku. Tais pääskylläkin olla tylsää, kun jaksoi Rinoa juoksuttaa pitkin poikin peltoa matalalla lentäenNauru.

Tänään sain jonkun mielenhäiriön. Aamusta kun likat oli saaneet aamupalan, aloin imuroida, pesin lattiat ja sitten lähdettiin mattopyykille kolmen räsymaton kanssa. Ekaa kertaa oli tytötkin maton pesussa. Olivat vähän matkan päässä laiturista jahtaamassa pikkusinttejä. Nyt sitten matot on telineellä valumassa...

Eilen pesaisin töiden jälkeen vielä Oton, kun kapsuttelee itseään. Mahan alta löytyikin sitten taas "rupea" ja muutama karvaton kohta. Täytyy kokeilla tehoaako tuo Malaseb vai pitääkö mennä eläinlääkäriinOtsan rypistys. On muutenkin tuo karva huonontunut varsinkin hännästä. Mutta kuitenkin kilppariarvot oli toukokuussa ok!

Tässä kovasti pähkäilen lähdettäisiinkö Rinon kanssa ulkomaanreissuun??? Mieli tekisi kovasti, mutta raaskiiko tuota rahamäärää siihen uhrata... Pitäisi pikku hiljaa päättääPäättämätön.

Tervakoskella olen luvannut esittää Rinon lisäksi yhden avouroksen, jos kehät ei mene ihan päällekäin. Muutaman viikon päästä voisi alkaa aikatauluja odotellaHymy.