Tänään käytiin nyt pitkästä aikaa tokoilemassa. Oli oikein mukavat treenit ja tekemistä riitti. Tultiin paikalle just ennen treenien alkua, joten Rino olikin sitten ihan intona kaikista koirista ja treenien vetäjä se vasta ihana onkinHymy. Pitää yrittää paikalle vähän aikaisemmin, niin ehtii vähän tasaantua...

Mutta treenit meni ihan ok, vaikkei aina ihan ollut koiralla ohjaajaan kontaktia, mutta parantui koko ajan loppua kohden. Kotona kun ei ole noita häiriötekijöitä lisäämässä vaativuustasoa (lapset ja omat koirat on normaalia elämää, ei häiriötekijöitäSilmänisku). Päästiin kokeilemaan muutamaa uuttakin juttua. Seisomista (meille tuttu käsky näyttelytreeneistä), jota kai täytyy myös pikkuhiljaa alkaa treenata liikkeestä ja päästiin ekaa kertaa hyppäämään esteen yli! Kyllä mä olin ylpee, kun meni yli sujuvasti. No este oli kaks lautaa korkee, mutta kaikki ei suostuneet siitäkään yli. Meillä meni juosten yli. Huomaskohan Rino edes sitä??? Hallilla tuntui olevan tavallista ihanampia hajuja, monikin uros liimaantui johonkin tiettyihin paikkoihin... Juoksuisia narttujahan sinne ei saa tuoda, mutta oliko sitten joku jolla alkamassa tai loppunut?

Tampereen koiramäärät on tulleet nettiin; 48 hoffia (23 urosta ja 25 narttua). Kehä alkaa tietenkin klo 10, mutta kun aikaisin joutuu lähtemään, niin pääsee aikaisin poiskin! Tuossa noita näyttelyitä katsellut sillä silmällä. Tällä hetkellä näyttäisi kalenteri tältä Tampereen jälkeen; Lahti, Hamina, Hki, Kotka, Hämeenlinna. Sitten taas odotellaan tuomareita loppuihin näyttelyihin aloittaen TerviksestäNauru.

P.S. Tuo rokotusasia; kuulemma olleen penikkatautiepidemian takia suositellaan penikkataudin vahvistetta heti 1 v täytettyä, mutta ovat toki voimassa sen vuoden, eli meillä 23.6.2009 asti. Eli en tilannut vielä rokotuksia, vaan odotellaan lähemmäs kesäkuuta.