Älkää huoliko. Ei ole tarkoitus joka päivä tänne kirjoitella ;). Tänään on vielä vapaapäivä ja huomenna alkaa arki. Pitäisi kyllä olla lakisääteinen pentuvapaa! Kesälomakin on kesäkuussa. Mutta eipä nyt kyllä ole yhtään keväisen oloista edes. Ensi viikolla kuulemma sitten lämpenee. Jos vihdoin pääsisi näistä lumista eroon. Ja voitais hypätä tuon kurakauden yli suoraan!

Asiaan. Toinen yö meni oikein rauhallisesti. Minä taas sohvalla ja Muru olkkarissa mun kanssa. Klo 5.20 heräsin kun Rino juoksi olkkarin portille, siitä yläkertaan ja takaisin alakertaan. Murukin siinä sitten havahtui ja päätin varmuuden vuoksi käyttää molemmat pihalla. Liekö Rinolla ollut hätä vai paha olo. En tiedä. Mitään se ei kuitenkaan "sanonut". Sitten jatkettiin unia seitsemään kunnes Nina tuli alas. Käytiin taas pissillä ja aamupala. Leikkimistä ja vielä otettiin tunnin tirsat. Ensi yönä täytyy kokeilla omaa sänkyä. Katotaan nukkuuko Muru alhaalla itekseen vai ei. Samoin huomenna joutuu olemaan yksin sitten kun ollaan töissä/koulussa. Isäntä käy ruokatunnilla kotona ja Nina pääsee onneksi ajoissa koulusta.

Eilen leikattin kynnet ja tänään imuroitiin. Kynnet meni tokkurassa ja imuria piti vähän ihmetellä (meillä keskuspölynimuri).

Tän lähemmäs en mene;

huhti13%20001-normal.jpg

Kotonakin nukuin aina vesikupin vieressä. Tässä tehdään unta;

huhti13%20005-normal.jpg

Sanomalehdille on monta käyttötapaa. Muru ja Viiru tappaa niitä, Rino keksi niille tällaisen käytön;

huhti13%20008-normal.jpg

Ja nukkuessa kasvaa;

huhti13%20011-normal.jpg