Juhannukset alkaa olla lusittu ja työkaveri aloitti loman, niin helteitäkin on luvattuCool. Jos vihdoin saisi vähän rusketusrajojakin aikaan. Itsellä kun on tuota punapäägeeniä, niin lähinnä alan auringossa punottaaNolostunut. Ja tänä kesänä en ole ehtinyt sitäkään saamaan aikaiseksi...

Juhannus alkoi vähän kurjasti pienen insedentin sattuessa töissä, kun oltiin sulkemassa. Siitä ei sen enempääTukittu, mutta on sitä tullut pyöriteltyä mielessä koko viikonloppu. Muutoin jussit on viettetty perinteisesti; aattona käytiin katsomassa kokkoa (kuva ed. kirjoituksessa). Grillailtu lihaa & makkaraa, nautittu kera uusien perunoiden, sillin, fetasalaatin, valkokastikkeen, valkosipulituorejuuston ja huuhdottu siiderillä alas. Vaakaan ei edes uskalla mennä... saa nähdä mahtuuko huomenna työvaatteisiinKieli ulkona.

Koirat on tietty saaneet jämät juhannusruuista. Rino saanut salaatinjämät, kun on ainut joka ne syö! Seniorit heittelee ne kupista lattialleYllättynyt. Kummallisia otuksia. Tänään tein Rinolle taas jäljen tuonne "takapihalle". Jana, kaksi kulmaa ja taisi olla viisi keppiä. Janan otti taas hienosti. Eka kulma tuli nopeasti ja siinä piti pyöriä. Suoralla ollut keppi löytyi hienosti. Kulma meni ok, mutta sitten tahtoi ajaa sivussa. Piti etsityttää vähän keppiä. Seuraavat kepit nousi, mutta hieman ennen loppua löytyi joku tosi kiva juttu! Joku elukka luutavasti siinä lähellä heinikossa. Piti oikein töitä tehdä että sain Rinon ajamaan loppuun jäljen. Tiistaina olisi tarkoitus käydä vielä tokoilemassa ennen taukoa. Sunnuntaina olisi Hämeenlinnan näyttely. Lupailee oikein kunnon hellettä ja kun siellä ollaan vähän pitempään (itäsiperianlaika Tarun kehä klo 11.15 ja meidän klo 13.30 alkaen), niin täytyy harkita teltan mukaan ottamista. Jos sinne sattuu mihinkään saamaan sitä pystyyn?!?

Nyt täytyy lähteä nukkumaan. Huomenna aamuvuoro ja likat menee viimeistä viikkoa päiväkotiin ennen kesälomaa!

Nauttikaa auringostaCool