Viikolla sain sähköpostiin vahvistuksen että lonkka- ja kyynärkuvat sekä selkäkuvat ovat saapuneet kennelliittoon. Selkäkuvia ei vielä omakoirassa ole voinut maksaa mutta lonkka- ja kyynärkuvat maksoin samantien omakoiran kautta. Seuraavana päivänä töissä huomasinkin että lausunto on tullut sähköpostiin. Lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Eli samoina tuli kuin lähtikin :). Selkäkuvista kai tulee sitten alkavalla viikolla maksu. Niitä kai lausutaan vain kerran viikossa???

Lauantaiaamuna kun heräsin niin maa oli vihdoin valkoinen. On sitä jo odotettukin. Tuskin tuo jää mutta on kivaa kun on valoisaa ja paljon siistimpää sisälläkin. Myös Muru aloittelee karvanheittoa, että meillä on riittänyt hiekkaa ja karvaa vaikka muille jakaa! Lapsetkin on viihtyneet paremmin pihalla :). Vihdoin otin myös punkkipannat koirilta pois. Lisäksi päästiin tänään metsään missä Muru sai vapaana kirmailla. Emännällä hieman vielä painaa eilinen pikkujoulu alla. Vanhana ei enää jaksa niin kuin joskus!

Viime torstaina ei mentykään aksatreeneihin vaan lähettiin keppitreeneihin.Tarkoittaa siis aksan pujotteluesteen treenaamista. Ihan mukavasti meni. Ei nyt ihan yhtä hienosti kuin edellisellä kerralla, mutta saatiin yksi verkko taas pois.

Parin viikon päästä onkin sitten messarin näyttelyt. Aikataulut ovat tulleet ja sunnuntaina (jolloin mekin mennään) on 55 hoffia ja hoffien kehä yläkerrassa! Tuommoinen hoffin mentävä kevythäkkikin on aika kookas ja painaakin jonkun verran. Eli kun yksin lähtee niin pitäisi roudata yläkertaan koira ja häkki...

Laitetaan parit tämän päiväiset kuvat;

DSC_0018.jpgDSC_0034.jpgDSC_0059.jpgDSC_0048.jpgDSC_0038.jpg