Hyvää Pyhäinpäivää ja Halloweenia kaikilleHymy.

Tällä viikolla ollaan Rinon kanssa kohdattu koiria. Se on siis melko harvinaista täällä päin lenkkeillessä... Ensin oltiin metsässä. Olin juuri päästänyt Rinon vapaaksi, kun mutkan takaa tulikin mies kahden karjalankarhukoiran kanssa vastaan. Ne olivat narussa ja Rino vapaanaNolostunut. Ja tulivat niin yllättäin, että koirat olivat pakostakin nenät vastakkain. Onneksi Rino vain haisteli, eikä mitään sen kummempaa. Nappastin Rinon valjaista sivummalle, että pääsivät ohi ja siinä sitten alkoivat karhukoirat vasta haukkumaan...

Toisella kerralla oltiin tuossa illalla hihnalenkillä ja huomasin vastaan tulevan naisen ja pienen koiran. Minä tietysti otin Rinon pannasta kiinni ja sivulle. Eihän Rino siis vihainen ole, mutta tooooosi innokas tutustumaan kaikkiin ja saattaa vaikka hypätä vastenNolostunut. Ajattelin sen siis jyräävän pienen koiran yli... Eikös tuo nainen kysynyt, että saako tulla moikkaamaan?. Minä tietysti kysymään että uros vai narttu?. No kuulemma uros, mutta tosi nuori. No annoin luvan, kun kerran niin halusi tulla... Rinoa kuitenkin pidin ihan lyhyessä hihnassa, ettei runttaa toista. Haistelivat vähän ja Rinolla oli korvat jossain takaraivossa rusetilla, kun oli niiiin mielenkiintoinenKieli ulkona. Pientä kylllä jännitti ja alkoi sitten komentamaan Rinoa. Rino oli ihan Yllättynyt. Me sitten jatkettiin oikein kauniisti matkaa ja pieni koira jäi räksyttämään, niin että omistaja alkoi sitä komentamaan siellä.

Rino on ontunut muutamia päiviä ja sen takia lenkit on pidetty lähinnä hihnassa ja normaalia lyhyempänä. Tosin jalkaa ei arastele mistään, saa hieroa ja taivutella. Katotaan meneekö ohi vai pitääkö mennä lääkärille. Toivottavasti menee ohi itekseen. Painaa kyllä tuolla peltoja pitkin kuin aropupu, että ei ihmekään jos jotain on vähän venähtänyt!

Otolle sain tänään sen loimen. Tässä kuva;

1257007423_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei pistänyt ollenkaan pahakseen ainakaan tuota pukemista. Katotaan kun tulee kylmemmät, että mitä tykkää lenkillä. Täytyy vielä vähän säätää tuota. Oli yllättävänkin reilu malli ja Otto on laihtunut. No muutaman viikon kuluttua mennään lääkärille hakemaan lisää kilpparilääkkeitä, niin katotaan sitä tarkemmin sitten.

Tässä vielä pystykorvainen muunnos hoffistaSilmänisku:

1257007480_img-d41d8cd98f00b204e9800998e