Eilen oli työpaikan virkistysilta. Käytiin hohtokeilaamassa ja Amarillossa syömässä. Oli muuten eka kerta kun keilasin okeasti. Wiillä joskus pelannut, mutta siihen se on jäänyt. Oli aika kivaa ja "muutamista" rännipaloista huolimatta joskus jopa onnistuinkin. Toki ei täyskaatoja tullut mutta paikolla joskus jopa onnistuin :). Keilaamaan lähdin suoraan töistä ja muutenkin autolla "jouduin" lähtemään kun sunnuntaiaamuna oli Riksuun lähtö klo 7.00.

Oli luvattu kaunista päivää ja ihan kivaa oli ajella Riihimäelle. Nopein reitti oli Hikiän kautta, joten nyt sekin on nähty :). Vähän ketutti näyttelypaikalla maksaa parkista 2€ ja sitten joutua ajamaan viimeisimpään nurkkaan mitä löytyi. Koska todellankin matkaa kertyi näyttelypaikalle, niin jätin häkin suosiolla autoon. Onneksi kehän vierestä löytyi penkki jonka heti Murun kera varasin :). Muru pääsi sinne taakse vähän varjoon halutessaan.

Tuomarina oli romanialainen Petru Muntean. Tuntui tykkäävän taas raskaammasta tyypistä mutta eriä pääasiassa jakeli. Yksi uros sai H:n ja yksi narttu T:n. Muuten kaikki olivat erinomaisia. Sa:n sai luokkavoittajat paitsi nuorten narttujen voittaja ja vetskunarttujen voittaja. Avoimissa nartuissa kaksi ensimmäistä sai Sa:n. Junnunarttuja oli taas tutusti Maru ja Muru. Tuomari piti meille luennon kuinka nuorten koirien kanssa liikutaan. Ensin ihan hiljaa ja sitten vauhtia hiljalleen lisätään. Joo toimii jos tuomari juoksuttaa kolme kierrosta niin kuin nyt. Mutta miten kun on pieni kehä ja tuomari juoksuttaa vain kerran??? Mutta tuomarillehan ei sanota vastaan... Muru oli kapea ja kevyt ja turkiton tuomarin mieleen. Kuitenkin saatiin eri, mutta siihen se jäikin :). Eli tulos eri2. Arvostelu löytyy taas tuolta sivusta.

Loppupäivä menikin sitten kasvihuonetta pestessä, Murun kanssa käytiin taas joen rannassa kastamassa Murun vatsakarvat ja koottiin isännän kanssa meidän uusi sänky. Ensi yönä pääsee testaamaan uutta sänkyä ja patjoja :). Nyt onkin pari päivää oikein lämpöistä keliä luvassa. Tästä pitää nauttia :)

180514%20066-normal.jpg