Nyt se kesä siis on tullut vihdoinCool. Tänään näin ensimmäiset pääskyset ja grillikin tuli kaivettua esiin naftaliinista!

Tiistaina käytiin Rinon kanssa taas tokotreeneissä. Olikin tosi kiva ja lämmin ilta. Treenit oli tällä kertaa ulkokentällä ja eri paikassakin kuin yleensä. Rino oli hieman muissa maailmoissa... oli kaikkia kivoja hajuja ja uusi paikka. Tosin ei se ollut ainutSilmänisku. Ilmeiseti paikan muutoksesta johtuen meitä oli vähemmän kuin yleensä ja meitä ei jaettu kilpaileviin ja muihin jatkajiin vaan oltiin sitten sekaisin. Kohtuuhyvin mekin siitä selvittiin. Huomaa kyllä harjoituksen puutteen. Onneksi kohta alkaa kesäloma... jos sitten matonpesun lomassa tulisi treenattua koiraakinViaton. Isäntä kun vielä saisi jonkinlaisen tokoesteen mulle rakenettua,  niin saatais hyppykin treenattua...

Eilen käytiin taas pyöräilemässä. Vähän jouduttiin pitämään taukoa, kun Rino ontui toista etusta. Jahtasi metsälenkin päälle hieman liikaa lintujaNolostunut. Onneksi meni parin-kolmen päivän totaali levolla ohi! Pyöräilyyn oli taas "henki päällä" ja alku menikin siihen että sai taas Rinon ymmärtämään miten pyörän vieressä ravataan. Sitten kun se saatiin selväksi, niin lenkki meni ihan mukavastiHymy.

Tänään käytiin Kouvolassa Rinon kanssa mätsärissä. Arvasin kyllä että menestystä ei tule, mutta hyvää treeniä kyllä. Vihdoin pitkän odotuksen jälkeen päästiin kehään. Parina meillä oli kultsunarttu. Rino esiintyi nätisti, ainoastaan hännän kopelointi ei ollut kivaa... Me saatiin punainen nauha ja siihen se sitten jäikin. Tämä tuomari joutui kysymään minkä rotuinen Rino on... sitten kysyi onko se iso vai pieni rotuisekseen, entä onko sillä karvaa enemmän vai vähemmän kuin normihovawartilla??? Punasten sijoittuneina oli kaksi belggaria ja kaksi setteriä. Ei niinkään arvostellut koirien anatomiaa tai koiria itseään vaan niiden esittämistä ja esiintymistä... Mutta itse olin tosi tyytyväinen Rinon ensi esiintymiseen mätsäreissä!!! Kulki ihan nätisti ja käyttäytyikin. Pelkäsin paljon pahempaaYllättynyt. Katsotaan sitten miten reilun viikon päästä Helsingissä kulkee? Meidän eka esiintyminen avoimessa luokassa. Ei paljoa tarvii odottaa just kaksi vuotta täyttäneeltä... Toivottavasti on kuiteskin poutasää, eikä tarvii olla ihan näin kuumaakaan (varjossa+25C). Vein Rinon uimaan mätsäristä tullessa, kun oli aika kuumissaan. Itselläkin oli hieman lämmin vaikka tässä kävin omasta karvakasastakin puolet jättämässä kampaajan lattialle. Ajattelin vähän kevyempää kesätukkaa, mutta yhä vielä oli hiki... Mutta nautitaan nyt näistä keleistä. Koivut ja nurmikkokin alkoivat kuin taikaiskusta viheriöimään. Kohta saa kaivaa ruohonleikkurin kehiin ja voikukkia niittämäänCool.