Taas on vuosi vierähtänyt. Viime vuosi ei ollut mitenkään muistiin jäävä. Töissä tuli uusia kuvioita ja kuopus aloitti eskarin. Koirapuolella Otto jatkoi entiseen malliin, mitä nyt kiloja on kerännyt vuoden aikana. Ontumisia ja etujalkojen nuoleskelua sekä juomista on esiintynyt mielestäni enemmän kuin ennen. Ei kuitenkaan mitenkään hälyttävästi. Ikääkin on kuitenkin nyt jo 10,5 v. Rinon kanssa jatkettiin tokon treenaamista. Jälki jäi taas vähemmälle. Näyttelyissä poikettiin yhdeksän kertaa. Parhaana tuloksena VSP Kouvolassa. Ulkomailla ei käyty kertaakaan. Vaikkei tulostaso ollut mitenkään kummoinen, ei kuitenkaan koko vuonna tullut yhtään H:ä. Ja ensimmäisen kerran Messarista tuli Eri.

No entäpä mitä on suunnitelmissa vuodelle 2012? Tuolta sivusta onkin voinut lukea että yritetään mahtua johonkin luonnetestiin ja toivottavasti myös MH-luonnekuvaukseen. Mielenkiintoista saada tietää mitä Rinosta sanotaan??? Luonnetestissä tuo leikkimättömyys ei ainakaan lisää pisteitä. Voisko leikkiä toisen koiran kanssa lelulla testissä???

Lisäksi tarkoitus olisi käydä kokeilemassa käyttäytymiskoetta. Se saattaa mennä kuitenkin syksymmälle... Lisäksi tarkoitus on kuvata Rinon lonkat uudelleen keväämmällä. Tosin yhä se makaa takajalat suorana, että tuskin ne on siitä tiivistyneet. Mielessäni lupasin että jos sellainen vahinko olisi tapahtunut että molemmat lonkat olisi parantuneet C:stä, niin minä lupaan mennä Rinon kanssa oikeisiin kisoihin kisaamaan! Tosin siinä tapauksessa pitää omistajan saada Diapamit kehiin.

Näyttelyissä käydään ehkä samaan tahtiin kuin viime vuonna tai ehkä jopa vähemmän. Ainakin alkuvuoden tuomarilistat on näyttänyt siltä. Näyttelykausi avataan huhtikuussa Lahdessa, jos ei mitään ihmeellistä tapahdu. Suuresti haaveilin Liettuan Voittajaan lähtemistä maaliskuussa (talvilomankin varasin siihen). Tuomaritkin olisi mieleisiä... mutta ehkä siirrän Liettuan tuonne kesemmälle. Olisi sitten helpompi ehkä hoitaa logistiikka. Tarvittaisiin sieltä se yksi serti vielä...

Yhä haaveilen siitä blondista nartusta, mutta järkisyistä se siirtyy hamaan tulevaisuuteen... Eli ainakin siihen kun on toisen koiran paikka vapaana. Lisäksi pitäisi löytyä tarpeeksi mielenkiintoinen yhdistelmä sukutaulujen yms. suhteen. Kuitenkin toivottavasti olisi jalostuskelpoinenkin, niin toivoisi että ei olisi niitä kaikkein käytetyimpiä sukuja taustalla. Olisi sitten helpompaa siitä jatkaa. Kovasti tulee surffailtua netissä ulkomaidenkin pentulistoja läpi. Mm. Itävallassa olisi tulossa mielenkiintoinen yhdistelmä. Mutta eiköhän niitä tule lisää aina.

Sara aloittaa koulun syksyllä ja sitten meillä on kaksi koululaista. Sekin taas muuttaa arkea hieman. Sara aloittaa kevään mittaisen uimakoulun  ja Nina jatkaa ratsastelua. Voipi olla että alkukesästä molemmat käyvät ratsastamassa. Olenkin luvannut että jos äiti voittaa loton pääpotin niin isä saa uuden traktorin ja lapset omat ponit. Ja äiti voi sitten harrastaa koiria ja vähän hevostella siinä sivussa.... Sitä odotellessa....

ONNELLISTA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2012 KAIKILLE LUKIJOILLE!!!!

P.S. Loppuun kuva viime vuodelta samaan aikaan (tammikuu 2011);