Äsken tulin Rinon kanssa metsälenkiltä. Oli juuri sellainen ihana, hieman tuulinen, kesäilta. Tällaisia sitten kaiholla muistelee pimeänä marraskuisena iltana, kun kuljet tuolla räntäsateessa koiran kanssa... Vaikka tulihan tuota vettäkin tänään 18 milliä ja vähän näyttää että kohta tulee lisää!

Vapaapäivät vetelee viimeisiään. Seuraava vapaa on ensi viikon keskiviikkona. Silloin yritetään suunnata Lintsille, mikäli sää sallii! Eilen kylässä kävi paras ystäväni ja Ninan kummitäti tuoden ämpärillisen mansikoitaKieli ulkona, nami! Tänään käytiin tyttöjen kanssa leffassa katsomassa Ice Age3 3D-versiona. Oli taattua laatua, sai nauraa ja välillä ihan itseäkin jänskätti.

Vapaiden hyvä työ oli saada reilu 350 valokuvaa albumiin. Teetän parhaista otoksista yhä paperikuvat ja lisäksi poltan cd:lle kerran vuoteen. Ei sitten ole kaikki tietokoneen perässä, jos päättää simahtaa. Lisäksi vihdoin rekkasin itseni Facebookiin. Tosin hyvin suppeasti... riittää kotisivujen ja blogin ylläpito itselle mainiosti.

Ulkomaan näyttelyissä päädyin kuitenkin vielä laittamaan suunnitelmat jäihin tältä vuodelta. Käy sitten ensi vuonna vaikka parikin kertaa. Pitää ensin vähän säästellä tässä taloustilanteessa, tai odottaa veronpalautuksia! Huomenna kuitenkin varmaan tilipäivän kunniaksi lähtee ilmoja kotimaan näyttelyihin. Ainakin Kouvolaan, Heinolaan, Porvooseen ja ehkä Tervakoskellekin? Koiranetissä muuten lukee Rinolla Kotkan kohdassa jo cacibNauru. Jos sitten yritetään niitä lisää ensi vuonna sieltä ulkomailta kenties. Tavoitteena C.I.E!