Nyt onkin viimeisen viikon pidellyt oikein mukavia kelejä, ainakin minun mielestäni. Kesän lapsi kun oon :). Joku vaan voisi kertoa noille karvaisille kavereille että ei tarvitse osallistua jokaiseen asiaan niin intensiivisesti, niin ei ehkä olisi niiiin kuuma! Aina kun itse menen ulos, koirat seuraa... Aina kun vaihdan huonetta, koirat seuraa... Ja seuraamisen lisäksi pitää siinä sitten keskenään jähätä enemmän tai vähemmän. Ei sitten ihme että on kuuma! Voisi ottaa välillä ihan rennostikin ja maata vaan varjossa. Mutta ei se sovi vahtikoirarodulle ;).

Rinon lenkitys on korvattu lähinnä uimisella. Tai siis lue; vedessä makaamisella ja kahlailulla. Murun kanssa on sitten käyty ihan hihnalenkeillä. Tällä viikolla onkin ollut kaikenlaista lenkillä. Käytiin Kymijoen rannassa taas vähän vilvoittelemassa. Mukana oli kelluva frisbee ja sen avulla sitten Murukin kävi jopa vähän uimassa. Tosin suoritti siinä pienen sukelluksenkin. Tarvitsisi selvästi pientä "uimakoulua". Sitten testattiin Murun luoksetuloa. Oltiin kotiin tulossa ja laskin Murun vapaaksi oman tien päässä. Hetken päästä kuului huutoa ja haukkua ja naapurin mäykky pinkoi orapellon poikki kohti meitä! Muru oli sen verran edellä että totesin että minä en sinne ehdi, mutta Muru ehtisi minun luokseni. Ei kun kutsumaan ja juoksemaan siitä poispäin. Muruhan tuli tuulispäänä luo ja sain sen kiini ennen kuin mäykky tuli meidän tielle. Mäykky tosin jatkoi yli tien kohti toista naapuria... Saivat kuitenkin sen kiinni ennen kuin sinne ehti. Onneksi minulla oli Muru eikä Rino....!!!

Eilen ajatus oli tehdä pieni lenkki tuossa peltotiellä. No tuossa kylätiellä tuli kaksi ratsukkoa vastaan ja tällä kertaa Muru ei enää niitä pelännyt. Hepat oli hermostuneempia :). No päästiin peltotielle ja laskin Murun vapaaksi, niin eikös ratsukot tulleet perässämme samalle tielle. No ei kun Muru hihnaan ja tehtiin sitten lenkki pitkän kaavan mukaan. Vapaapäivinä tuli vähän otettua kuviakin, niitä tuossa kohta. Nyt näyttelyiden vastapainoksi onkin kaksi viikonloppua peräkkäin töitä! Ja ensi viikolla sitten sää kylmenee taas huomattavasti. Koirat tykkää :)

Mulla onkin pallo;

220514%20070-normal.jpg

Arvatkaa kumpi sai pallon;

220514%20071-normal.jpg

Tässä on mennyt joku;

220514%20005-normal.jpg

Frisbee!!!!

220514%20032-normal.jpg

Rino the kreppikoira uimisen jäljiltä;

220514%20074-normal.jpg

Pallokin kelpaa pahimmassa hädässä;

220514%20079-normal.jpg

Ilta-auringossa meidän "saluki"

220514%20082-normal.jpg

220514%20115-normal.jpg

Naatitaan kesästä;

220514%20129-normal.jpg