Kiirettä on pitänyt kun ei ole blogiakaan ehtinyt päivittää :(

Kesäkuussa käytiin Tampereen ryhmänäyttelyssä ja tuloksena taas PN4. Arvostelu löytyy tuolta sivusta. Menomatkalla onnistuin ottamaan "selfien" juuri ennen Tamperetta (miksihän ei vieläkään ole sitä kameraa päivitetty naviin???). Onneksi sieltä tuli vaan huomautus että ajoin 65 km/h kuudenkympin alueella. Huh!

Koko juhannus meni töissä joten siitä ei sen enempää. Kaikki ne tulot siitä sitten menikin veroihin :(.

Rallytoko jäi kesätauolle heinäkuuksi, joten ollaan käyty muutaman kerran aksassa ja treenattu takapään käyttöä. Kävin kirpparilta ostamassa Murulle tasapainotyynyn ja sen avulla on sitten tehty "vatiharjoittelua". Meillä nimittäin ongelmana vasemmalle kääntyminen paikaltaan. Liikkeessä kyllä kääntyy mutta kun rallyssä avoimessa liike jossa koira istuu sivulla ja tehdään joko 90 tai 180 asteen käännös niin että ohjaaja kääntyy paikallaan ja koira mukana. Se on meille ollut vähän vaikeaa.... Nyt ehkä vähän alkaa olla jotain hajua Murulla asiasta.  Katsotaan miten jatkossa? Haaveissa olisi päästä Haminaan syyskuun alussa korkkaamaan avoin luokka piirinmestaruuskisoihin, mutta katsotaan miten käy? Ensinnäkin miten Muru päättää juosta? Varmaan säästää sinne asti juoksujaan....

Näyttelyistä Muru on ilmoitettu Poriin ja on aivan kamalan näköinen kun karvat lähteneet reisistä ja lavoista... Seuraavan kerran sitten syyskuussa Letskariin ja lokakuussa on tarkoitus lähteä piiiiiiitkästä aikaa Riikaan näyttelyyn. Kotkaan olen lupautunut loman viimeisenä viikonloppuna kehistelemään molemmille päiville. Toivotaan kivaa ja tuuletonta kesäsäätä sinne :).

Lomaa on viikko pidetty ja kolme jäljellä. Ohjelmassa matonpesua, Tallinnan keikka tyttöjen kanssa, joku huvipuisto, kukkapenkin uusiminen ja toivottavasti edes vähän saataisiin tuota aitaa tehtyä tuonne yhdelle kulmalle... Lottovoittoa ei ole vieläkään kuulunut ;). Lisäksi pitäisi kotisivuille kehitellä uusi osoite, mieluusti ilmainen!

Kuvia yritän laitella kun saan kuvausinspiksen :D