Nyt on todella vietettty hiljaiseloa koirien kanssa. Pakolliset lenkit, pientä kotitokoilua yms. Flunssa on yrittänyt iskeä jo muutaman viikon päälle. Välillä on kurkku kuin kaktuksen niellyt, sitten pari päivää parempi. Eilen piti mennä tokotreeneihin, muta ensin oli pientä lämpöä... sitten kävin Rinon kanssa pyörälenkillä ja sitten olikin alilämpöäOtsan rypistys. No puolentoista viikon päästä alkaa loma, niin varmaan makaan kuumeessa koko viikon sitten! Huomenna olisi jälkitreenit, saas nähdä jos sinne pystyisi menemään. Nyt olisi vihdoin sellaiset kelit, ettei koirakaan paistu autoonSilmänisku. Kesällä ei voitu mennä treeneihin, kun autossa ei ole ilmastointia, eikä koiraveräjää, niin sen pari tuntia musta koira kun olisi ollut autossa...Ja sen jälkeen olenkin aina ollut töissä kaikki torstaitOtsan rypistys.

Eilisellä pyörälenkillä näin kesän ensimmäisen ja toivottavasti myös viimeisen elävän käärmeen! Onneksi oli vaan vaskitsa!

Hirvikärpäsiin sen sijaan on tullut tehtyä liiankin kanssa tuttavuutta. Aina kun menee metsään, tulee vähintään 3 hirvikärpästä mukanaHuuto. Yök! Punkkipantojakaan en ole vielä koirilta riisunut, kun niitäkin varmaan vielä riittää. Mutta hyvin on pannat toimineet. 0 punkkia kesän saldo tähän mennessä (kop kop). Pitää odotella useampia yöpakkasia, ennen kuin ottaa pannat pois. Eilen aamulla oli jo -1C ja pääsi raaputtamaan ikkunat töihin lähtiessä.

Jotain sain aikaiseksikin. Laitoin kennelnimi-anomuksen postiin. Vaikka ei noilla pojilla mitään kasvatetaNauru. Mutta onhan sitten haettu, jos vaikka joskus jotain kasvattaa???