Ei kyllä tunnu yhtään siltä että kesä olisi tulossa. Viimeiset kolme päivää on tuullut niin että hyvä kun tukka pysyy päässäPäättämätön. No ainakin kuivuu maa ja kaupunkipölyt saa kyytiä. Tottiskenttäkin oli yllättävän kuiva, kun meidät treenit siirretttiinkin sinne. Tosin siellä on paljon ihanaa pupun p****a, joten on kiva mennä siellä kuono maassa. Vähän oli ongelmia välillä saada koiran huomio minuun! Liikkeet meni ok, samoin pysyi paikallaan makuussa pienet pätkät jotka tein häiriön alla. Vähän kaivattiin "näyttävyyttä" koiran liikkeisiin. Mutta kun tuota ei saa oikein sytytettyä millään leikkimisellä. Onkin ollut meidän koirista kaikkein huonoin leikkimään. Nyt isompana vähän enempi, mutta e "tarpeeksi siihen sytyttämiseen. Leikkii kyllä Oton ja Ninankin kanssa, mutta siinä ehkä vähän "valtakamppailuakin" mukana. Tässä mietin ilmoittauduttaisiinko jälkikurssille (josta olisin puolet pois töiden takia), vai harkitsisiko jopa tottiksen jatkokurssia? Toisaalta ehkä jos tuo tottiksen jatkot olisi myös syksyllä, niin voisihan sitä mennä sitten... Olisi taas sitten lisää treeni-intoa talvea kohtiSilmänisku.

Otto on jostain syystä nyt kuolannut huomattavasti tavallista enemmän. Se kuitenkin syö ihan normaalisti, ei oksentele ja on muutenkin ihan "normaali". Googlesta yritin katsella, niin luultavasti on joku ruuansulatushäikkä tms. Eli syönyt jotain sopimatonta... Täytyy nyt seurailla. Lisäksi yksi rasvapatti poksahtiOtsan rypistys. Todella yääääk!!! Sitä nyt putsaillan ja katotaan tarviiko antibiootit? Joka tapauksessa yritän alkuviikosta ehtiä tilata Otolle kilppariseurantaan ja Rinolle rokotuksiin ajan toukokuun puolelle. Alkaa olla kohta Oton lääkkeet finito.

Niin ja Rokin tyttären poika Hoffenheimin Bulvanut "Luga" on eilen suorittanut hyväksytysti BH-kokeenHymy. Jee paljon onnea Sannalle ja Lugalle. Hienoa työtä!

Meille ei vielä perjantaina tullut Lahden lappuja... toivottavasti tulee huomenna. Täytyy siellä Lahdessa kierrellä myyntikojuja, jos vaikka löytyisi joku motivointijuttu Rinollekin. Siis sellainen mikä vähän sytyttäisi?