Siis työhaastattelu. On ne aivan kamalia kokemuksia! Jännitin niin että hampaat suunnilleen löi loukkua. Tämän kierroksen perusteella valitaan ihmiset toiselle kierrokselle, jotka haastattelee henkilöstöpäällikkö. Ja siitä sitten valitaan kolme testeihin. Vähän luulen että en tuota paikkaa saa. En ole niin myyntihenkinen ihminen kuin pankkialallakin nykyään pitäisi olla... No tässä on 30 vuotta aikaa löytää se unelmatyö unelmapalkalla ja työajoilla =).

Oton kanssa käytiin siellä eläinlääkärillä. Huomenna saadaan tietää kilpparitulokset. Lisäksi tuli 20 päivän antibioottikuuri ja pesua/suihkuttelua Malasebilla ja lisää Forthyronia. On taas iho tulehtunut mahan alta ja lisäksi epäili olevan hiivaa. Sen takia tuo tulehdus aina uusiutuu??? Ja taas meni 200 euroa. Oton vakuutukset kyllä paukkuu komeasti yli tänä vuonna. No eipä aikaisemmin ole suuremmin tarvittukaan sillä käyttää vakuutuksia.

Huomenna alkaa taas 8 päivän työputki, jonka jälkeen onkin Tervakoskella hoffien päänäyttely. Toivotaan että olisi kiva pilvipouta ja n.+18 C lämmintä. Ei olisi liian kuuma, eikä kylmä. Yleensähän joko paistaa taivaan täydeltä tai sataa ja ukkostaa :(. Ja sunnuntaina olisi sitten kai kakkukahvit tiedossa jos äiti ei karkaa pyöreitä pakoon ;).