Laitetaanpa tämä vuosi pikaisesti pakettiin tällaisena sateisen ja tuulisena iltana.

Itse sain kehisharjoittelut pakettiin ja tuli oltua muutamissa näyttelyissä kehiksenä. Hirveästi en ole itse tyrkyttänyt kun työt haittaa harrastuksia mutta yrittänyt silloin tällöin päästä tekemään. Tulee korkeampi kynnys jos on pitemmän aikaa tekemättä. Ja siis tällä hetkellä ainakin vain pyörittävän hommia mieluusti teen :). Muita "saavutuksia" ei sitten tänä vuonna itselle tullutkaan. Silloin tällöin laitellut työhakemuksia mutta eipä ole tärpännyt, ehkä jo liian vanha???

Rinolla todettiin kesällä sydämen vajaatoiminta ja nyt syö kolmea eri lääkettä; Furovet, Vetmedin ja Fortekor. Kun on ollut koko ikänsä melko terve niin kun vakuutukset vanhenee niin sitten niitä lääkkeitä vasta joutuu ostamaan. Tuon satsin kun ostaa niin tekee vajaa 200 euroa ja kestävät alle 2kk. Mutta mitäpä sitä ei tekisi? Rino on kuitenkin varsin virkku päästään, kroppa vaan alkaa lagaamaan. Sydämen lisäksi takajalat alkaa olla aika heikot. Välillä pitää nostaa takapää ylös jos on maannut pitemmän aikaa paikallaan tai alusta on liian liukas. Nyt on laattalattioillekin levitelty vähän matonpätkiä. Mutta aina ei muista mennä nukkumaan sellaisen päälle. Tuleva vuosi tulee surullista kyllä, olemaan varmasti viimeinen isolle mustalle.....

Murun kanssa käytiin jonkin verran näyttelyissä mutta ei kummoisella menestyksellä. Yhdeksän näyttelyä joista kaikista kuitenkin erinomainen, kahdeksan sa:sta, neljä kertaa paras narttu 4. ja kerran 2. kera cacibin. Alkaa nuoremmat menemään ohi ja vetskukehiin on reilu vuosi aikaa. Tosin nuo korvat ei varmaan ainakaan parane vanhemmiten :D. Murun kanssa myös korkattiin rallytokoura. Alku meni oikein kivasti, eli alokasluokasta; Hamina100 pistettä sij.4., Kouvola 100 p. sij. 2., Lahti 87 p. ja RTK1. Sitten alkoikin alamäki kun hihnasta erottiin ;). Eli avoimesta Vantaa 0 (68p), Kouvola 99p. sij. 1., Lahti 0 (68p.) ja Lahti 78 p. Joko jännitän itse niin että koira alkaa tekee omiaan tai sitten se on vaan niin hoffi että osaa kisoissa pistää minua ihan 6-0. Treenipaikaksi meillä vaihtui syksyllä maneesi ja alkuun treenit meni ihan ok. Nyt sitten haistellaan ja katsellaan muita yms. Toki voi olla hormonitoimintaankin liittyvää. En tiedä auttaisiko leikkauttaminen keskittymiskykyyn? Voi olla että jos tuo RTK 2 saadaan kokoon niin sen jälkeen ei välttämättä kisailla enää suuremmin jos jatkuu samanlaisella tyylillä...

Entäpä ensi vuoden haaveet???

Näyttelyitä ei ole oikein suunnitelmissa mutta olisi kivaa päästä vihdoin Tanskaan ja Norjaan käymään Murun kanssa.

Toki se puuttuva tulos ja RTK2 koulari olisi kiva. Ja keksiä millä saan tuon motivaation ylläpidettyä koko radan ajan???

Haaveissa on myös pentu taloon. Joko lupaava hoffinarttu tai sitten ehkä tsekki. Harrastusrepertuaari pysyisi samana, eli näyttelyitä (myös ulkomailla), aksaa, rallya ja kenties nosework voisi olla uusi laji mitä haluaisin kokeilla?

Helmikuussa on Ninalla vanhojen tanssit ja niitä tässä odotellaan. Vielä pitäisi jostain löytää ne kengät! Sen jälkeen sitten jos molemmille löytyisi kesätöitä. Ninalle pitäisi myös löytää joku halpa auto koska syksyllä täyttää 18v. Voisin vaikka itsekin ajattaa mutta en omaa autoa siihen uhraa :). Miehellä ei hermo riitä opettamiseen. Lottovoitto olisi aika kiva :D. Sarakin täyttää helmikuussa 15v ja kesäkuussa on rippijuhlat toivottavasti. Ja katsotaan ajaako mopokortin. Toivotaan että molemmat myös ensi vuonna keskittyy koulun käyntiin. Saralla alkaa viimeinen vuosi ja petrattavaa riittää. Nina kirjoittanee syksyllä ensimmäiset aineet.

Itsekin haaveillut että voisi tutkintoa päivittää mutta toisaalta ensi vuosi voi olla aika täyttä jos pentu tulisi taloon ja Ninaa pitäisi opettaa ajamaan.

Siinäpä taisi olla sitten tämä vuosi ja ehkä tärkeimmät ensi vuoden haaveet. Toivotaan että jotain toteutuu...