No niin. Nyt pienten teknisten ongelmanratkaisujen jälkeen saatiin ne kuvat puhelimesta. Eli tässä Muru ja torstaisen mätsärin ruusuke (Muru sinisten pentujen 4.)

puhelimesta%20148-normal.jpgpuhelimesta%20152-normal.jpg

Ja lisäksi sai siis koiranmakkaran.

Lauantaina sitten aamusta käytiin (ilman koiria) Elimäellä Pestoomarkkinoilla. Likat sai hupparit ja ison kassillisen kirjaston poistokirjoja/lehtiä vain kolmella eurolla. Tosin täytyi jakaa ne kirjat kirjaston oven ulkopuolella useampaan kassiin, kun ei olisi sangat kestäneet! Yksi kassillinen kirjoja maksoi kaksi euroa ja lehtiniput euron.

Sitten kotona pakkasin Murun autoon ja lähdettiin Valkealaan mätsäriin. Täällä osallistumismaksu olikin sitten 8 euroa (ennakkoilmoittautujille 6€). Mutta houkutuksena pennuille oli isot ja pienet pennut erikseen ja x-rotuisille oma luokka (joita taisi olla jopa kolme kappaletta). Muru sai pariksi ihanan karvaisen nallekarhun (taisi olla joku estrellan tms. pentu). Muru kuitenkin esiintyi aika kivasti ja saatiin punainen nauha (ensimmäistä kertaa). Punaisen nauhan isoista pennuista sai kuusi koiraa ja Muru sijoittui taas neljänneksi. Se ei enää jaksanut seisoa ja roikkui hihnassa tms. kivaa ;). Noh, kyllä kahdeksan euron mätsärissä odotin edes jotain "parempaa" palkintoa kuin viiden euron mätsärissä. Saatiin nyt M&M:n kassi, jossa 10 cm pitkä puruluurulla ja pieni pussi nameja. Olin kyllä hieman pettynyt palkintoon... Mutta nyt kun näitä mätsäreitä on taas tullut vähän kierrettyä niin saa näkökulmaa oman mätsärin järkkäämiseen. Jos sitä ensi vuonna järjestetään. Tuo palkintojen haaliminen on se vaikein osa siinä hommassa. Eli kaikki joilla on ylijäämää ruusukkeista, pokaaleista tms. niin tänne vaan :). Ollaan järkätty perinteisesti toukokuussa mätsäri jolla Pilkanmaan koulun vanhempainyhdistys kerää varoja mm. luokkaretkeen.

Sitten illemmalla lähdettiin Urajärvelle mökkeilemään. Olin varannut meille työnantajani mökin viikonlopuksi. Yöksi ei jääty kun on nämä koirat, mutta Muru pääsi mukaan tutustumaan järveen :). Eli siellä laitettiin rantasauna lämpiämään ja grilli tulille. Likat onki ja Sara yritti pitää Murulle uimakoulua ;). Muru kävi kahlailemassa ja totesi että vesi on märkää (faceboookissa pieni videonpätkä).Saunan jälkeen kyllä sitten Murulle kävi pieni vahinko, eli kun siinä laiturin päässä kurkotteli veteen niin miten sitten loiskahti veteen. Ja tietysti naama edellä ja umpisukkeluksiin. Meinasin jo hypätä perään, mutta kyllä nousi sieltä ketterästi pintaan ja ui. Tosin yritti tulla ylös laiturin päästä ja sivusta, niin piti pannasta ohjata rantaan. . Sai tosin kaamean hoffihepulin. Loikki päin ja roikkui kädessä. Ei ainakaan saanut kammoa laituriin koska tuli laiturille uudelleen.

Sitten kuvia vähäsen.

"Tää on märkää...."

puhelimesta%20157-normal.jpg

Laiturilla;

puhelimesta%20188-normal.jpg

Kalastuksen valvoja;

puhelimesta%20208-normal.jpg

Nina sai kolme pikkukalaa, jotka ämpärissä;

puhelimesta%20211-normal.jpg

Tunnelmapaloja;

puhelimesta%20203-normal.jpgpuhelimesta%20199-normal.jpgpuhelimesta%20217-normal.jpg

Nämä on sitten puhelimella otettuja kuvia, eli ei ihan järkkäritasoa, mutta kuitenkin yllättävän onnistuneita :)