Kevät on edennyt ihan kohisten. Joutsenia, kuikkia, peipposia, kiuruja ja töyhtöhyyppiä tulee joka päivä enemmän. Rinollakin on pitänyt kiirettä, kun joka tirpan perään pitäisi yrittää lähteä. Hieman rasittavaa hihnalenkeilläPäättämätön. Hihnalenkkien vaihteeksi olen yrittänyt keksiä muitakin reittejä, mutta hieman huonolla menestyksellä.

Ensin ulkoiltiin eräällä "mökkitiellä", joka olikin sitten kolmesta kohdasta poikki (siis vesi meni tien yli koko leveydeltä). Onneksi oli edes vedenpitävän kengät jalassa! Rinolla oli kyllä kivaa, kun steppasi vedessä ja heitteli kuonolla vettäNauru.

Sitten seuraavalla kerralla mentiin pururadalle. Kuvittelin jotenkin että kun tietkin ovat sulat, niin onhan pururadatkin! Väärin!!! Siellä sitten tarvottiin pohkeita myöten ja kengät täynnä luntaOtsan rypistys.

Tänään sitten lähdettiin metsään... Nyt oli kumisaappailla varauduttu, mutta yllätti kyllä tuo lumen määrä! Polun pohjakin petti ja paikoin ei saappaan varret riittäneet. Koira kyllä nautti, kun sai vapaasti juosta menemään pitkästä aikaaHymy. Tosin emäntä oli kyllä ihan raato tuon lenkin jälkeen ja koirakin lenkillä vilvoitteli ensin hangessa ja sitten ojassa... Jaksoi sitten kuitenkin jahdata vielä pellon poikki variksia oikein todenteolla... Metsään eikä pururadalle mennä kyllä ennen vappuaHymy.

Ja jos siiheksi olisi itsekin parantunut. Koko pääsiäinen ja vapaapäivät ovat menneet flunssaa sairastaenHuuto. Kaamea yskä ja nuha. Mistä tuota räkää oikein riittää??? Itselle ei sitten edes noussut kuumetta. Isäntä sai senkin. Jos ei viikonloppuna tuo yskä hellitä, niin täytynee mennä lekurille.

Aurinkoisia ja lämpöisiä kevätpäiviä odotellenCool