N. klo 3 tultiin Tallinnaan parkkiin huoltoasemalle. Itse kun en osaa nukkua autossa, niin yritin etsiä vähän väliä mukavampaa asentoa ja siinä välissä lepuutin silmiä jossain "hämärän rajamailla". Klo 5.30 alkoi koirien ulkoilutus, koska seuraavan kerran pääsisivät ulos vasta Suomessa. Koko yön satoi ja sade vaan jatkui. Niinpä kun asiat hoidettiin nopsasti ja samalla annoin Rinolle aamuruuan. Siitä sitten satamaan ja bussi lähti lastaukseen. Laivaan päästyämme suuntasimme ensimmäiseksi aamupalalle ja siitä sitten pikkuhiljaa vielä shoppaamaan tuliaisia kotiinSilmänisku. Klo 9.30 oltiin satamassa ja viivana bussin purkuun, koska lähti samalla laivalla vielä takaisin Tallinnaan.

Satamasta sitten madeltiin läpi Hgin keskustan, kun tuota liikennettä sitten oli vähän reippaammin. Isännällä vähän verenpaineet tahtoi nousta, kun oli menossa vielä töihinkinNolostunut. Kotiin tultiin n. klo 12 ja purettiin pikaisesti auto, että isäntä lähti loppupäiväksi töihin. Itse purin suurimman osan tavaroista ja lähdin hakemaan lapsia mummolasta. Siinä ajaessa alkoi kyllä tuo valvominen tuntumaan. Piti vielä käydä kaupassa ja sitten suorinta tietä kotiin...

Reissu oli kieltämättä rankka ja bussissa sai tosiaan istua tarpeekseen. Mutta maisemia katsellessa meni kuitenkin aika ihan mukavasti. Ei ehtinyt edes mukana ollutta kirjaa avataYllättynyt. Ja erityiskiitos mukavalle reissuporukalleHymyHymyHymy! Olisi ollut paljon tylsempää matkustaa ilman teidän seuraanne. Myös kiitokset Miliamille hyvin järjestetystä matkasta ja hyvistä kuskeista.