Tässä on koko viikko seurailtu sääennustuksia, että miten varautua Kotkan näyttelyyn? Välillä luvattiin kaatosadetta, välillä ukkosta, välillä hellettä. Tänä aamuna sitten kun nousin yhdeksän pintaan, meillä satoiOtsan rypistys. No varustauduin sitten farkuin, puolipitkähiaisella, sateenpitävällä takilla ja sateenvarjolla. Koiralle häkki & sateenpitävä häkin päällinen. Sade kyllä loppui ennen kuin lähdin ja matkalla jopa aurinko muutaman kerran näyttäytyi. Perille päästyäni kaikki parkkipaikat oli täynnä, joten eikun etsimään parkkipaikkaa. Löysin sitten tien vierestä, aika läheltä näyttelypaikkaa ja säästinpähän sen 2 euroa parkkimaksua!

Tuulalla (Rokin & Oton kasvattaja) oli luettelo ja uroshoffeissa oli ilmoitettuna myös kaksi Sveitsiläistä hoffia. Toinen oli raamikas vaalea junnu ja toinen sen merkkivärinen hyväturkkinen isä avoimissa. Muutenkin oltiin hyvässä seurassa; mm. Haminan Rop-, Messarin Vsp- ja Aptuksen Rop-koirat. Ei siis mitään jakoa meillä, kun katselin koiriaNolostunut. (Tuomarina muuten Irlantilainen Anthony Kelly, joka myös mielestäni on näyttelyn BIS-tuomari...)

Sitten tietysti kaikki pilvet kaikkosi taivaalta ja lämpötila nousi hellelukemiin. Hieman oli lämpimät oltavat hiekkakentälläCool.

Junnu-uroksissa sveitsiläinen uros vähän vierasti tuomaria ja tulos EH1. Nuorten luokassa olimme me ja merkkariuros. Meille ERI1 ja merkkarille EH2. Olin tosi tyytyväinen Rinoon, vaikka pitää kai tuota seisomista vähän treenata enempi ennen seuraavaa näyttelyä... Avoimissa uroksissa kaikki urokset saivat EH:nYllättynyt. Englantilaiset ja Irkut ovat yleensä liiketuomareita, mutta nyt en tiedä missä mätti? Valiouros sai tietty ERI:n, joten PU-kehässä Rino & valio Kleion Ares. No kaikki tietää miten kävi; Kleion Ares PU1 ja Rino hienosti PU2, serti ja varacacibHymy. Joka kai vahvistetaan cacibiksi, koska voittajahan on jo valioHymyHymyHymy. Ei siis ollenkaan tyhmä päivä! Tuulan Fea (Skywatch's Just For You) avo eri2, pn3, varacacib ja Sara (S. Darling) vet eri1, rop-vet, pn1, vsp.

Kotiin tullessa kävin Rinoa uittamassa Kymijoessa hieman, kun oli kamalan kuuma! Ja minun autossahan ei ole ilmastointiaItku. Kotona sitten pistin pyykkikoneen pyörimaan ja rupesin siivoamaan autoa, kun oli turvaistuimetkin pois. Oli helppo imuroida hiekat autosta. Noh, siinä sitten tuli mieleen näyttelyreppua siivotessa, että missähän se arvostelu on??? Laitoinpa sen farkkujen takataskuun, kun oli hakenut sertipystin... ja tietty olin laittanut ne farkut sinne koneeseen... No kyllä siitä jotain selvää saa. Arvostelu löytyy tuolta Rinon arvosteluista ja ohessa pakollinen poseeraus (tosin sen uimisen jälkeen)

 1244909850_img-d41d8cd98f00b204e9800998e