Tänään oli päiväkodilla iltaulkoilutapahtuma koko perheelle. Paikalla olivat rapsuteltavina ja kärrejä vetämässä Halibernit. Bernejä oli 4 kpl, lisäksi lappalainen ja aivan ihana sinisilmäinen huskyn pentu. Meidänkin muksut kävivät kärriajelulla. Tässä hieman huono kuva, Sara kyydissä;

1303924453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja olipa taas omilla koirilla ihmettelemistä, että missä sitä on oltuYllättynyt. Viimeksi kun maanantaina oltiin Ninan kummitätiä tapaamassa ja siellä oli 3 chihua ja yksi suomenpystäri. Hajuja on siis riittänyt ja lapset on saaneet rapsutella.

Rinon kanssa käytiin tiistaina taas treeneissä. Alussa piti taas piippailla kaikille, mutta loppuhan se kun päästiin "töihin". Vähän oli "lehmävaihde" Rinolla silmässä. Tekemisen meininkiä voisi olla ollut enemmän minun mielestäni...Vaikka saatiin kehuja sen perusasennoista ja näyttävyydestä (iso koira ja hukkapätkä ohjaajaSilmänisku).

Pääsisäisenä sain lähes haravointiurakan loppuun. Kyllä sitten olikin lähes rakot käsissä. Rino osallistui olemalla seurana nurmikolla. Ensimmäinen västäräkkikin kävi keikkumassa tuossa pihalla ja grillikausi tuli korkattuaKieli ulkona. Bongasin myös lenkillä ilmeisesti kärpän! Se oli kyllä vielä valkoinen ja kun en hännäpäätä nähnyt, niin en ihan satavarma ole oliko kärppä vai lumikko??? Rino sen haistoi mutta ei nähnyt sitä. Minulle se näyttäytyi pari kertaa, mutta kun kameran sain esiin niin eipä tullut enää!

Tampereen aikataulut on netissä. 32 hoffia (4 pentua, 15 urosta, 13 narttua). Kehä alkaa klo 10, eli aikaisin saa lähteä ajelemaan sinnePäättämätön.

Hyvää vapun odotusta!