Viikonloppuna olikin varsinainen halla. Lauantaina oli n. -24 astetta pakkasta! Onneksi oli vapaapäivä, eikä tarvinnut lähteä minnekään. Tuli siinä sitten sulateltua pakastin. Nyt taas sinne mahtuu, kun tuli siivottua samalla vanhoja pois.  Muuten lauantai menikin h****tillisessä päänsäryssä. Napsin siinä sitten särkylääkkeitä ja oksensinkin muutaman kerran. (En kärsi migreenistä). Ajattelin että minuun on taas iskenyt poskiontelotulehdus, mutta tänään (kun työterveys olisi auki), ei enää päätä särkenytkään! Tosin vähän tuikkii tuolla taustalla, mutta ei olenkaan sillä lailla kuin viikonloppuna. Täytyy katsella tilannetta ja mennä tarpeen tullen työterveyteen. Jos se on taas poskiontelotulehdus, niin nyt saavat kyllä oikeasti tutkia tällä kertaa!

Sairastelusta puheen ollen; Nina sai lääkkeet mahan toiminnan normalisointiin ja antibioottikuurin. Tällä viikolla pitäisi jossain vaiheessa tulla verikokeiden tulokset, jotka toivottavasti ok. Kyllä nuo yksityiset lääkärit ovat ihan yhtä kalliita kuin eläinlääkäritkin. Eli kannattaa olla vakuutukset lapsilla ja koirillaSilmänisku.

Nyt ulkona onkin aivan upea ulkoiluilma. Kävin Rinon kanssa tuolla metsässä taas seikkailemassa ja vähän eksyttiinkinNolostunut. Mutta kyllä siellä käveli ihan ilokseen, kun aurinko paistoi ja teki valoja ja varjoja puiden välistä. Lumi kimmelsi pienina kristalleina hangella ja taivas oli sininen. Aivan upeaaCool. Tällaisia kelejä kun jatkaisikin. Olisi upeat laskiais- ja laturetki kelit. Minulla on hiihtolomaviikko talvilomaa, kun eskarikin on lomalla ja Saran 4-vuotissynttärit sattuu myös siihen. Eli toivottavasti ulkoilusäät suosii koko kuukauden! Laitoin isännän sitten äsken Oton kanssa lenkille nauttimaan myös tuosta säästä.

Nyt kaikki lenkkeilemäänKieli ulkona.