Aamulla suunnattiin Rinon kanssa nokka kohti Tamperetta. Matkan aikana välillä satoi, välillä oli poutaa. Kotoa lähtiessä auton mittari näytti +6C mutta "pohjoisemmaksi" tultaessa laski asteen verran. Onneksi kyseessä sisänäyttely ettei tarvii ulkona värjötellä. Kyllä olen tyytyväinen etten ole Haminaan tänä vuonna ilmoittautunut. Sinne kun pitää varustautua melkein toppatakilla.

Menomatkalla onnistuin ajamaan telkänpönttöönkin. Se ei kyllä välähtänyt, mutta minusta siinä oli kamera ja vauhtiakin oli vähän liikaa... Toivottavasti sieltä EI tule postia perässä :(.

Oltiin hyvissä ajoin paikan päällä ja saatiin häkkikin ihan kehän viereen. Kehä oli kerrankin tarpeeksi iso ja siellä jouksu"tartaanilla". Eli tosi kiva juosta, eikä ollut liukas.

Tuomari jakeli aika paljon erinomaista, mutta sa:ta sitten hyvinkin niukasti. 6 urosta taisi saada sa:n. Rino oli ainut uros valioluokassa ja eri ja sa napsahti. Paras uros kehässä ei sijoituttu, mutta se ei haittaa koska tavoite oli se eri ja sa. Rinon lisäksi pyörähdin kehässä Ainon kanssa (Skywatch's Midnight Sun) kanssa. Aino on ihana blondi narttu:). Erinomainen hänkin. Ainon velipoika Pilke oli paras uros 2 ja sai viimeisen sertinsä ja varacacibin (Onnea!). Pilkettä handlasi Murun kasvattaja Anne. Myöskin Ainon emäntä on Anne. Eli meitä oli enemmänkin tänään ;).

Sitten piti tehdä pikainen shoppailukierros kun koiranäyttelyssä kerran oli. Mukaan tarttui luita, Murulle hihnan pätkä ja oma näyttelykansio papereille.

Huomenna mennäänkin Murun kanssa rokotuksille. Siitä sitten lähemmin huomenna ehkä....