Muru on nyt ollut meillä viikon. Tuossa se vetelee hirsiä portin toisella puolella <3. Neiti osaa olla välillä todellinen riiviö. Roikkuu vaatteissa, rähjää leluille tai kissalle. Pureskelee keinutuolinjalkaa tai porrasta. Tekee sanomalehtisilppua. Toisinaan vetävät Viirun kanssa rinksaa talon ympäri tai jahtaa Rinoa pihalla. Toisinaan sitten taas osaa olla syötävän suloinen napittamalla suoraan silmiin, kellimällä selällään rapsutettavana ja erityisesti nukkuessaan ;). Niinhän lapsetkin ovat söpöimpiä nukkuessaan....

Muru on myös melko fiksu hoffin alku. Suurin osa "asioista" on tehty ulos. Muutaman kerran on sisällä käynyt tekemässä kodinhoitohuoneen kuraeteiseen! Eli siis siihen missä voi pestä saappaita ja rapaisia tassuja. Nenää osataan käyttää vallan mainiosti. Tuhina vaan käy. Kuinka sitä ehtiikään opettaa kaiken tarpeellisen??? Onneksi kesälomaan on vain puolitoista kuukautta.

Lumet sulaa vihdoin pois. Murulle tulee oletettavasti sama ongelma kuin edesmenneelle Maxille. Kun lumet sulaa, niin minne tekee hädät? Selvästi tykkää käydä lumelle tekemässä. Ulkona viihtyisi enemmänkin, mutta ei uskalla vielä pidempään olla kun on niin kylmän kosteaa.

Kissat on kivoja. Viirun kanssa voi leikkkiä sisällä ja ulkona. Salama parka taas ei osaa pitää puoliaan ja jos Muru sen saa johonkin nurkkaan, niin testaa hampaitaan Salamaankin. Onneksi Salama kuitenkin yleensä ehtii puuhunsa pakoon.

Rino. Pientä lähentymistä Rinon suunnasta. Mutta yhä ollaan portin eri puolilla sisällä jos Muru on hereillä. Ulkona voivat olla yhdessä kun Rino voi ottaa etäisyyttä tarpeen tullen.

Sitten kuvia;

Kerrankin jotain missä hereillä. Yleensä kuvat nukkuvasta Murusta, koska liikkuvasta Murusta ei ehdi ottaa kuvia! Tai sitten on linssiluteena linssissä kiinni.

huhti13%20010-normal.jpg

huhti13%20016-normal.jpg

Yhä pidetään hajurakoa....

 

huhti13%20008-normal.jpg

Söpöstelyä melkein nukkuen.

huhti13%20002-normal.jpg

Viirukin lepää.

huhti13%20004-normal.jpg

Ja täytyy Salamakin tänne laittaa.

huhti13%20009-normal.jpg